Összejött lánya exével a floridai milliárdos: a két férfi már a második gyermekét várja, közel 2 milliárd forintos luxusjacht lesz a baba ajándéka

Barrie Drewitt-Barlow, floridai milliárdos és jegyese, Scott már a második közös gyermekét várja.

Az első pár, akiket nem "anya" és "apa"-ként jegyeztek be

Barrie és előző férje, Tony volt az első pár, kiknek gyermekeinek születési anyakönyvi kivonatába az "anya" és "apa" helyett "szülő 1" és "szülő 2" került. Ez 1999-ben történt, és ugyan a pár azóta különvált iker gyermekeik, Saffron és Aspem nevelését együtt végzik.

Az együtt több mint 17 millárd forint értékű vagyonnal rendelkező Barrie és Tony azóta is a közös villájukban élnek és a gyerekeikről is közösen gondoskodnak – írja a LadBible.

A válás után Barrie összejött lánya, Saffron exével, Scott Hutchinsonnal, majd 2020-ban első gyermekük, Valentina is megszületett. Most várják második gyermeküket, akinek a River nevet szánják. A baba érkezését már nagyon várják, azonban ezt nem mindennapi módon teszik: a milliárdos család ilyenkor óriási költekezésbe kezd.

Saffron születésekor egy 226 millió forint értékű Faberge gyűrűt kapott, míg Valentina egy 278 millió forint értéki manchesteri ingatlannal lett gazdagabb abban a pillanatba, ahogy világra jött. Természetesen Rivert sem hagyják drága ajándék nélkül megszületni, az ő ajándéka egy 1,6 milliárd forint értékű luxusjacht lesz.

Forrás: LadBible Fotó: Instagram

Oldalak