Itt a pontos program: Sport, koncertek és szuper hangulat vár a FitBalance Kids-en

Május 26-án vár az ország legizgalmasabb gyereknapi rendezvénye.

FitBalance Kids

Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, koncertekkel, sportolókkal és sztárokkal várja a gyerekeket május 26-án a budapesti Orczy-parkban a Fitbalance Kids. A nagyszabású rendezvény - melyre a belépés ingyenes - első alkalommal várja önálló eseményként a gyermekeket. A 3-18 éves fiataloknak szóló fesztivál küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.

Május 26-án az Orczy-parkban óriás akadálypályák, interaktív élménypark, sportági bemutatók várják az érdeklődőket, és a klasszikus sportágak mellett extrém sportok is bemutatkoznak. Közönségtalálkozóra érkeznek Magyarország legkeményebb sportrealityje, az EXATLON Hungary sztárjai is, és bemutatót tart a világszerte ismert akrobatikuskosárlabda-csapat, a Lords of Gravity is.

A sportprogramok mellett koncertek is várják a gyerekeket és szüleiket. Fellépnek a 2018-as X-faktor legnépszerűbb énekesei: a győztes USNK, valamint a döntős Stolen Beat. Színpadra lép Kasza Tibi, hazánk egyik legkedveltebb férfi előadója is. A kisebbeknek Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Kovácsovics Fruzsina kínál kikapcsolódást.

A fiatalok találkozhatnak a legkedveltebb internetes influencerekkel, vloggerekkel is, például Bánki Benivel, Nagy Danival, Schobert Larával vagy LuckeY-val is. Bemutatkoznak a Mindennapok hősei is: többek között a rendőrség, a mentőszolgálat és a honvédség is jelen lesz a rendezvényen.

Lapozz a pontos programért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!