Lifestyle

Szépségápolás az anyukáknak, praktikus kiegészítők a gyerekeknek - Az "Anya jól van?" konferencia kiállítói mindenkire gondoltak

A Femcafe "Anya jól van?" címmel rendezett konferenciát, melynek célja az anyák mentális egészségének javítása és a közösségi összetartás erősítése volt. Az eseményen ehhez kapcsolódóan több kiállító is megmutatta, hogyan járulhat hozzá termékük a hölgyek életének megkönnyítéséhez; ismerjétek meg őket jobban!

Magicteam

Magicteam kiállítók Voltatok már úgy, hogy napközben láttatok egy nőt, és azt mondtátok: „Wow, hogyan csinálja, hogy ilyen ápolt, egészséges a bőre, és a sminkje is milyen szépen kiemeli a természetes szépségét!“ Közben pedig azt kívántátok: „Bárcsak nekem is ilyen egészséges és ragyogó arcbőröm lenne, és el tudnék készíteni egy olyan sminket, amiben jól érzem magam, és még jobban kiemeli a személyiségemet!“ Mary Kay független szépségápolási tanácsadóként a csapatom többi tagjával pont ebben segítünk a nőknek. Az ingyenes szépségórák keretén belül személyre szabott arcápolási és sminktanácsadással keszülünk, ahol nemcsak konkrét tippeket kaptok tőlünk, hogy mivel, miért és hogyan ápoljuk az arcunkat, hogy az évek előrehaladtával fiatalodjunk, és elégedettek legyünk a bőrünk állapotával, hanem ez egy kis énidő is egyben, ahol kikapcsolódhattok és feltöltődhettek a mindennapok zajából... mert megérdemeljük. Bővebb információkért látogassatok el a weboldalunkra: www.magicteam.hu Várunk sok szeretettel!

Csipetkék

Drávainé Németh Eszter vagyok, 3 gyerekes Anyuka és Nagyi, a Csipetkék üzlet és élményműhely vezetője, tervező, lakberendező. Kiskoromtól kezdve szenvedélyem az alkotás, a varrás.

Saját magam is megtapasztalhattam azt, hogy szülőként megnőnek az extra kiadások, kevés idő jut magunkra, és sok energiát von el tőlünk csemeténk gondozása. Pont ezért születtek meg különleges , innovatív, saját fejlesztésű termékeim. Használatukkal pénzt, időt és energiát spórolható meg. Jellemzőjük a praktikum, a sokoldalú kihasználhatóság, ökotudatosság, strapabíróság, át örökíthetőség, s javarészt újrahasznosított, intelligens anyagok felhasznásával készülnek, valódi zero waste megoldást nyújtva.

Mindezeket egyedi mintával, különleges designnal készítem el. A textilekből megálmodott holmikat a megrendelők elképzelése szerinti méretben és formában szabom-varrom, segítek a tervezésben is. A hasznos kiegészítők ajándékok is lehetnek a család minden tagjának - babavárástól kiskamaszig.

Kis üzletem mellett az élményműhelyben már gyermekkortól , több szinten tanítom a gépi varrás sikerélményhez vezető nélkülözhetetlen technikáit, az alkotás örömét átadva.

Természet Kincse

Tóth Katalin vagyok, a márka alapító́-tulajdonosa, kozmetikum készítő̋, termék fejlesztő̋.

Saját tapasztalásom, sok évig tartó́ bőrproblémáim és azzal járó́ kellemetlenségek vezettek azon az úton, hogy szakítottam a vegyszerekkel és elkezdtem előtérbe helyezni a bőröm igényeit. A bőrünk a legnagyobb segítőnk, védőzónánk, hisz azonnal jelzi, ha valami nem stimmel. Kiemelt figyelmet kell szentelnünk neki, hisz minden, ami a bőrfelszínt éri, felszívódik, igy hatással van az életünkre. Épp ezért tettem félre minden vegyszer tartalmú́ kozmetikumot és fordultam a termeszét kincsei felé, hogy megadjam azt a bőrömnek, magamnak és ezzel neked is, amit valóban érdemel. Ez egy kincs, amit magunkon viselünk és velünk van minden pillanatban. Nem is kérdés, hogy a legjobbat érdemli.

2020 szeptemberében megkezdtem tanulmányaim a Házikence Tanodában, hogy megvalósítsam az álmom. Tudatosan olyan helyet kerestem, ahol minden szakmai és gyakorlati tudást megkapok és egy segítő-szakmai közösséghez is tartozhatok. Ezt itt megtaláltam. Dr. Torma Viktória vegyész, fitoterapeuta, a Házikence Tanoda vezetője egy szakmailag magasan képzett, fantasztikus ember. Hiteles, a szakmában elismert szakember A képzés során minden tudását átadat, amire ott és akkor nekem szükségem volt.

Miután tudtam, hogy a saját márka mellett saját céget is szeretnék alapítani, még tudatosabban és célirányosabban készültem erre. Minden modult végig jártam és nem csak, hogy beváltotta a képzés a reményeim, hanem felül is múlta. A szakmai tudás mellett gyakorlati tapasztalatokra, praktikákra is szert tettem, kezdve az alap – induláshoz szükséges – feltételekkel, érintve minden cégvezetési és alapítási feltételt és elvárást. Egy olyan komplex tudást és forgatókönyvet kaptam a magabiztos és sikeres cégalapításhoz, amit máshol biztos vagyok benne, hogy nem szereztem volna meg.

Sok időbe telt mire kiválasztottam, mely alapanyagokat használjam a sok közül, amiből komplex és igazán hatásos termékek születnek. Emellett nőként kiemelten fontos, hogy komplex ápolást biztosítsak magamnak, ezért egyből több termékcsalád is megszületett, hogy az arc, test és hajápoláshoz tudjak biztosítani természetes alapanyagú, vegyszermentes terméket. Hisz ebben is komplexen gondolkozom és egy rendszerként tekintek a testünkre.

Célom, hogy mindenkihez eljusson a filozófiám, miszerint a természetes bőrápolás mindennél fontosabb, hiszen bőrünk az első számú védőzónánk, a bőrön keresztül szinte minden felszívódik, tehát olyan kozmetikumokkal érdemes ápolni, ami vegyszermentes, káros anyag mentes, kémiai anyag mentes. Ezzel a belső szervezetünk működését is védjük. Éppen ezért csak növényi eredetű alapanyagokat és hatóanyagokat használok és meggyőződésem, hogy ez a legjobb út! Természet Kincse

Melingo & Esencia de la vida

Femcafe konferencia kiállítói - Femcafe Páczai Viktória és Steinmetz Melinda az "energetikai újrahangolás" megálmodói vagyunk. 30 évnyi barátság köt össze minket és most ebben a projektben találtuk meg a közös utat.

Célunk, hogy energetikai kezelésekkel támogassuk azon folyamatokat, melyekkel a hozzánk forduló erőfeszítés nélkül és könnyedén elengedheti azokat a gondolatokat, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket és megfontolásokat, melyek visszatartják attól, hogy olyan életet teremtsen, amilyet szeretne.

Ezek a kezelések segítenek átformálni a gondolkodást a probléma fókuszból a lehetőségek felé, oldják a stresszt, lecsendesítik az elmét, könnyedséget adnak.

Viki az energetikai kezelések facilitátora, így azok meg is tanulhatók tőle. Atlantiszi numerológiával segít az önismertben, melyet az esszenciális olajok testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásával is megtámogat.
Elérhető: Esencia de la vida

Melinda pedig az ön- és sorsismereti úton fejlődni vágyókat holisztikus szemlélettel támogatja az asztrológia/asztrozófia, coaching, spirituális választechnika, vezetett meditáció és tarot eszközeivel, a test, a lélek és a szellem összhangjára törekedve.
Elérhetőség: www.melingo.hu

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Utazás
Most már lubickolunk a kánikulában, és a nyárban, és sokaknak jön a nyaralás is. Itt egyáltalán nem fontos, hogy rengeteg pénzt elszórj a családdal.
Lifestyle
A streamingóriás évek óta azon töri a fejét, hogyan szélesíthetné felhasználói bázisát. Nyilvánvalóan ezt a célt szolgálta a jelszómegosztás betiltása, valamint a kiegészítő előfizetést "sújtó" plusz...
Sztárok
Meryl Streep lánya, Louisa Jacobson Gummer megható módon osztotta meg a világgal, hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul azt is megmutatta, milyen gyönyörű nő rabolta el a szívét.