Lifestyle

Természetes és hatékony megoldás a szúnyogokra: Fecskék, akiket pusztítunk

Fészek rombolás helyett inkább a fecskék számának növekedésére kellene koncentrálnunk.

A fecskék számának csökkenése hatalmas veszteség számunkra

Neked is meggyűlik a bajod a szúnyogokkal? Ismered azt az érzést, mikor lent ülsz a Balaton parto, bámulod a naplementét, ésbeszélgetnél egy jót a pároddal, vagy a barátaiddal, de nem tudsz mert annyi a szúnyog, hogy nem lehet megmaradni pár percnél tovább egy helyben? Kellemetlen erdei séták, rossz emléket hagyó balaton parti vacsorák, féle szakított társasjáték a teraszon. Ez a nyár árnyoldala és bár a szúnyogok mindig is kellemetlenséget okoztak, érezhetően egyre többen lettek és mintha a szúnyogírtás sem segíteni a helyzeten. A szúnyogok száma azért is emelkedhetett ilyen mértékben, hiszen rendkívül kegyetlen módon bántunk egy természetes, hatékony és igazán szorgos szúnyogirtó profival. A fecskével. A becslések szerint egyetlen egy füsti fecske naponta 850 rovart eszik meg, köztük pedig nagy mennyiségben vérszívókat takarít el hazánkban. Pontosabban takarítana, ha galád módon nem pusztítatnánk őket (is). És hogy miért? Mert épp útban van, rossz helyre rakja a fészkét, hangos, vagy idegesítő. Mikor láttál utoljára fecskét? Napjainkra a számuk sajnos ijesztően leccsökkent. De miért? És miért óriási baj ez nekünk is?

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.