Lifestyle

Ezt a 4 kérdést az érzelmileg intelligens emberek soha nem teszik fel

Ettől a 4 témától az érzelmileg intelligens emberek ösztönösen ódzkodnak.

EQ

Az érzelmileg intelligens emberek a kommunikáció mesterei. Nemcsak a saját érzéseikről és gondolataikról tudnak nagyon jól beszélni, de nagyon könnyen bele tudják képzelni magukat mások helyzetébe is - így gyakran számukra is fontos támaszt jelentenek. Az érzelmileg intelligens embereket azonban nemcsak arról ismerhetjük fel, amit mondanak, hanem mindenekelőtt arról, amit nem mondanak. Egy kutatás világított rá, hogy akadnak olyan kérdések, amelyeket az ilyen emberek soha nem tennének fel - írja a TWN.hu, majd elárulják, mely kérdésekről van szó.

Mikor lesz egy igazi munkád? – Ez a kérdés azt feltételezi, hogy az illetőnek még nincs normális munkája, vagy a kérdező nem tartja a meglévőt annak. Aki felteszi ezt a kérdést, azt a benyomást kelti, hogy csak a pénz és a társadalmi státusz érdekli, ami a másikban szorongást is ébreszthet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...