Ez lesz a 2024-es nyár itala - mindössze 4 összetevő kell hozzá

Idén nyáron felejtsd el a hagyományos fröccsöket és próbáld ki helyette ezt az egyszerű és frissítő, pezsgőkoktélt.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A nyár itala

A nyár egyet jelent a baráti összejövetelekkel és a hűsítő koktélokkal, és mikor megláttuk a videót TikTok-on a Lone Ranger fantázianévre hallgató gyorsan és egyszerűen elkészíthető koktélról, azonnal tudtuk, hogy megtaláltuk a szezon legtrendibb italát. A Lone Ranger-t egy portlandi, oregoni bártender, Jeff Morgenthaler találta ki és mindössze négy hozzávalót igényel: tequila, pezsgő, citromlé és egy egyszerű szirup. A hűsítő ital a French 75-ös variációjaként készült, annyi különbséggel, hogy benne a gint tequilára, a pezsgőt pedig rozé pezsgőre cserélte. A koktél neve egy fiktív álarcos texasi vadőrre utal, az amerikai nyugat szellemét idézi, és mindazokat az ízeket és érzéseket adja, amelyek a nyárhoz kapcsolódnak. A citrus kiegyensúlyozza a tequila agávé ízét, és van benne édesség is, hogy ellensúlyozza a citromlé savasságát.

Ha szeretnéd te is meglepni a barátaidat egy nyári kerti partin ezzel a különleges koktéllal, akkor kattints a galériára és mutatjuk hogyan készítsd el lépésről-lépésre:

A Lone Ranger koktél hozzávalói: Csak néhány összetevőre lesz szükséged - valamint egy koktélshakerre és egy pohárra. Jégkocka 4,5 cl blanco silver tequila 3 cl citromlé 1,5 cl egyszerű szirup 6 cl prosecco rozé pezsgő citrom csavar szelet
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: BHG

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.