Lifestyle

Sokkot kapott a nő, amikor megtudta, kit ejtett teherbe titokban a pasija

Azok az emberek döfték Vanessa hátába a rozsdásbökőt, akikben a leginkább bízott.

Furcsa telefonbeszélgetések

Felkavaró igaz történetről számolt be a Mirror: főhősnője, Vanessa épp afféle csajos nyaralásra utazott a barátnőivel Mexikóba, amikor meglepő telefonbeszélgetésbe kezdett az édesanyjával. Az asszony elárulta a lányának, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A gyanútlan Vanessával természetesen madarat lehetett volna fogatni, amikor megtudta a csodálatos hírt. Azonnal azt tudakolta az édesanyjától, hogy milyen lépéseket tervez, hogyan akarja végigcsinálni az elkövetkezendő hónapokat, és természetesen kezdetét vette az ilyenkor szokásos, a szóba jöhető neveket illető vicces latolgatás is. Vanessa ugyanakkor hamar elkomorodott, ugyanis azt vette észre, hogy édesanyja nem örül túlzottan a nagy hírnek. Az asszony visszafogott, már-már fagyos hangon tudatta vele saját várandósságát, és még sírt is a telefonban, ami más körülmények között talán még normális is lenne, de Vanessa hamar gyanút fogott.

Balsejtelme nem sokkal később igazolódott be. Még mindig Mexikóban tartózkodott, amikor másodszor is telefonbeszélgetésbe elegyedett az édesanyjával. Ekkor jött csak a valódi hidegzuhany a fiatal nő számára. Az anyja ugyanis végül elárulta neki, hogy ki is a születendő kicsi édesapja.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, most érkezik a csattanó!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.