Lifestyle

Sokkot kapott a nő, amikor megtudta, kit ejtett teherbe titokban a pasija

Azok az emberek döfték Vanessa hátába a rozsdásbökőt, akikben a leginkább bízott.

Furcsa telefonbeszélgetések

Felkavaró igaz történetről számolt be a Mirror: főhősnője, Vanessa épp afféle csajos nyaralásra utazott a barátnőivel Mexikóba, amikor meglepő telefonbeszélgetésbe kezdett az édesanyjával. Az asszony elárulta a lányának, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A gyanútlan Vanessával természetesen madarat lehetett volna fogatni, amikor megtudta a csodálatos hírt. Azonnal azt tudakolta az édesanyjától, hogy milyen lépéseket tervez, hogyan akarja végigcsinálni az elkövetkezendő hónapokat, és természetesen kezdetét vette az ilyenkor szokásos, a szóba jöhető neveket illető vicces latolgatás is. Vanessa ugyanakkor hamar elkomorodott, ugyanis azt vette észre, hogy édesanyja nem örül túlzottan a nagy hírnek. Az asszony visszafogott, már-már fagyos hangon tudatta vele saját várandósságát, és még sírt is a telefonban, ami más körülmények között talán még normális is lenne, de Vanessa hamar gyanút fogott.

Balsejtelme nem sokkal később igazolódott be. Még mindig Mexikóban tartózkodott, amikor másodszor is telefonbeszélgetésbe elegyedett az édesanyjával. Ekkor jött csak a valódi hidegzuhany a fiatal nő számára. Az anyja ugyanis végül elárulta neki, hogy ki is a születendő kicsi édesapja.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, most érkezik a csattanó!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.