Lifestyle

Minden este láthatatlan bogarak milliói "buliznak" az arcodon - Ez az oka

Ebből a kutatásból hátborzongató tények derültek ki: az apró kis lények már születésünktől fogva otthonra leltek arcbőrünkön.

Befészkelték magukat

Ne aggódj, ezek a bogarak, azaz atkák teljesen ártalmatlanok, ám akármennyire is súrolod, sikálod és mosod az arcodat, mindig ott lesznek veled. Születésünk pillanatában kerülnek ránk, és hosszú évtizedeken keresztül otthonra lelnek a bőrünk felületén. Ijesztően hangzik, ám ebből hidd el, hogy rengeteget profitálhatsz. Ám van néhány tény, amit érdemes róluk tudni!

  • Fontos DNS-eket hordoznak a múltunkból: Erre biztosan nem számítottál! Ezek az atkák az emberi evolúció során együtt éltek velünk, és az emberi arcokon találhatók valójában őseinkhez kapcsolódnak. Ahogy fejlődtünk és vándoroltunk a föld körül, az atkák is velünk utazhattak. Ezért a tudósok ezen atkák kutatásával megtudhatják, hol éltek őseink. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...