Lifestyle

Ez a TOP 10 időtlen esküvői téma, ami sosem megy ki a divatból

Az esküvők nagyon különleges alkalmak. Minden ember, és így minden szerelmes pár is más, ezért nem kell, hogy az esküvők ugyanolyanok legyenek. Rengeteg különleges esküvői téma van, amik között remélhetőleg te is megtalálod a számodra leginkább passzolót. Mutatjuk is azt a 10 esküvői stílust, ami sosem megy ki a divatból!

Miért olyan fontosak az esküvői témák?

Az esküvői téma megadja a Nagy Nap alaphangját, minden további döntést ennek a tudatában kell meghoznod. Ez befolyásolja, hogy milyen ruhát válassz, milyen dekoráció mellett tedd le a voksodat, milyen anyagok, színek legyenek hangsúlyosak, milyen zene illik legjobban a képbe, milyen program mutatnak jól, milyen menü mellett. Már a meghívót is az esküvői téma határozza meg, ezért ez egy nagyon fontos döntés. A rengeteg variáció és esküvői stílus közül választhatsz, és a stílusokat nyugodtan magadra, magatokra is szabhatod – a lényeg az egység, az összhatás. Hogyan válassz? Gondold át, milyen elemek szólnak hozzád, valamint párhoz vagy egyéniséghez. Vannak ikonikus szimbólumaitok, színeitek, ételeitek? Ezeket vedd számításba! Ha nem tudod, milyen úton indulj, akkor mutatunk 10 klasszikus esküvői témát!

Helyszín

A megfelelő esküvői téma kiválasztásához hasonlóan, a megfelelő esküvői helyszín kiválasztása is nagyon fontos, hiszen a kettő össze is függ. A választott témához mérten kell helyszínt találnod. Ha még keresed a tökéletes esküvői helyszínt, akkor az RV Event portfóliójában különböző stílusú rendezvényhelyszínek közül válogathattok, és mindezek mellett még catering, dekoráció is megtalálható a szolgáltatásaik között. Nézz szét náluk: rendezvényhelyszínek Kaposváron!

1. Romantikus esküvői téma

Az első számú esküvői téma a romantika! Elvégre egy esküvő mi másról is szólna, ha nem erről? Mi jellemzi ezt a témát? A lágy árnyalatok, a finom megvilágítás és a rengeteg virág! A témához képzelj el pasztelleket, függőlámpákat (akár csillárokat is), kalligráfiát és virágfalat, és egy lágy esésű romantikus ruhát! Egy klasszikus hangulatú étterem tökéletes helyszíne lehet ennek. Tudtad, hogy az RV Event csapata egy neves virágbolttal dolgozik együtt, akik a legromantikusabb virágokkal rakják majd körbe a helyszínt?

2. Alternatív esküvői téma

Ha a romantikára, egy hatalmas nem volt a válaszod, akkor talán ez az esküvői téma kicsit jobban fog tetszeni. Inkább egy szokatlan páros vagytok, olyanok, akik soha nem választották a szokásos utat? Ez a téma tetszeni fog! Ha a hűvös, hangulatos színpaletták és kreatív kiegészítők jobban passzolnak a stílusodhoz, mint az élénk virágos és már-már kész esküvői dekoráció, akkor az alternatív esküvői témát ajánljuk! Ez a ti napotok, ne a vendégek véleményével foglalkozzatok, feszegessétek a határokat, ha úgy esik jól!

3. Vintage esküvői téma

Napjainkban egyre hódít a vintage stílus, természetesen az esküvőkre is betörte magát. Az elmúlt évszázad beragyogja az esküvőket is! A vintage hangulathoz vintage stílusú ruha kell, ez az egyik legfontosabb eleme, de a dekorációkban a viharvert bútorok, régi étkészletekre is nagy szükség van. Az i-re a pontot már csak egy vintage Volkswagennel lehet igazán feltenni. Ehhez a témához egy hangulatos sátrat tökéletes vintage stílusba lehet öltöztetni, és például egy kinti esküvői fogadás szintén nagyon jól állhat ennek a témának.

vintage esküvői téma rendezvényszervező

4. Modern esküvői téma

Nem tetszik a múlt század, inkább modernnek érzed magad? Erre is van egy remek esküvői témánk, amit meg is mutatunk! Egy modern esküvőhöz gondolj letisztult vonalakra, geometrikus formákra és minimális dizájnra. Egy modern téma kevés határt ismer, ezért csináld úgy, ahogyan te jónak látod. Akár merész színeket is használhatsz, formabontó ruhát is választhatsz – akár a fehér színű esküvői ruha hagyományával is szakíthatsz. Akár az egész étlapot is át lehet szabni, a húsleves-rántott hús menü nem igazán passzol ehhez az esküvői témához. Nemzetközi gasztronómiai különlegességekkel, fine dining menükkel is tudjátok várni a vendégeket.

5. Rusztikus esküvői téma

A vissza a természethez is egyre felkapottabb téma, amit sokan magukénak éreznek. Rusztikus esküvői téma alapjai: fénysorok, befőttesüvegek, zsinegek, csipke és minden fa, minden hozzájárul a téma egyszerű és otthonos hangulatához, házilag barkácsolt dekorációs elemek, vidéki helyszín, akár a rendezvénysátor is szóba jöhet.

A többi témáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....