"Ép testben ép lélek" - VITAL koncepció a Balneonál

Új, egészségközpontú programot indít áprilistól a mezőkövesdi Balneo Hotel. A minőségi pihenést a testi-lelki fittség megteremtésével összekapcsoló akció számos újdonságot rejteget. (x)

Kikapcsolódás és Egészség

E kettő összekapcsolására vállalkozott a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness csapata. A négycsillagos szálloda áprilistól induló vadonatúj VITAL koncepciójában a wellness hagyományos tartalmához kíván visszatérni.

A messze földön híres Zsóry-fürdő kiváló kiindulási alapja az új programnak, hiszen a jelentős ásványianyag tartalmú gyógyvíz javítja az erek vérellátását, csökkenti a vérnyomást és az érelmeszesedés veszélyét. Gyulladáscsökkentő hatású, élénkíti a légzést, javítja az anyagcserét, de áldásos hatásai miatt sikerrel alkalmazható számos más betegség gyógyításánál is.

A VITAL koncepció elsődleges célja az egészséges életvitel, életszemlélet és étkezés kialakítása. A szálloda kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a különböző étrendeket követőket új ötletekkel, hasznos tanácsokkal segítse. Éttermük büféasztalain változatos újdonságokkal találkozhatnak a vendégek. A kínálatban azok is megtalálhatják számításukat, akik még csak tervezik az életmódváltást, de a hagyományos konyhát kedvelők is bőséges választékból szemezgethetnek.

A SPA részleg

A hotel SPA részlegének szakemberei állapotfelmérési lehetőséggel és személyre szabott edzéstervekkel, tanácsokkal várják a vendégeket, akik a négy medence használata mellett vízi torna, úszás, kerékpározás, futás, nordicwalking, elliptikus tréner edzés közül választhatnak testet és lelket egyaránt megmozgató tevékenységet.

A Szaunavilágban finn-, naturista-, infraszauna, jégkút, sóskamra, tepidárium és barlangzuhany várja a felfrissülésre vágyókat. A hotel masszőzei a klasszikus eljárások mellett többek között csoki öntetes masszázst és számos egzotikus keleti technikát is kínálnak a vendégeknek.

Jöjjön el, ismerje meg, lesse el, tegye életvitelszerűvé”- ez a Hotel Balneo küldetése. Valóban, az egészséges életmód nem ér véget a szálloda bejáratánál, hiszen az itt elsajátított új ismereteket hasznosítva otthon, a mindennapokban is tudatosan kell tennünk testünk és lelkünk harmóniájáért és egészségéért.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!