Lifestyle

Első találkozó? Ezzel a 6 trükkel bárkit levehetsz a lábáról

Nevetni fogsz, hogy eddig ezek miért nem jutottak az eszedbe, pofonegyszerű a képlet.

Nyűgözz le mindenkit

Új munkahelyen kezdesz, most fogod megismerni a párod családját, vagy csak találkozol néhány ismeretlennel? Lényünkből adódóan belénk van kódolva, hogy törekszünk az elfogadásra és szeretnénk lehetőleg mindenki számára szimpatikusak lenni. Persze nem azt mondjuk, hogy fontos, hogy mindenki szeressen, de ha esetleg ezen a területen sokszor ütközöl akadályokba, van néhány egyszerű trükk, ami segítségedre lehet. Részletek a galériában!

Hallottál már a „szimpátia viszonossága” nevű jelenségről? Ez arra utal, hogy az emberek szeretnek valakit, aki szereti őket. Ez azért van, mert ha azt érezzük, hogy szeretnek minket, törődnek velünk, akkor az a személy nem árthat és biztonságosnak ítéljük meg tudat alatt a közelségét. Ha kedves vagy mindig, jó szándékkal viszonyulsz a másikhoz és "szereted" őt, akkor nem fog visszautasítóan viselkedni veled.
Kattints a további képekért!

A Szűz az idegösszeomlás szélére kerülhet. Íme, augusztusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.