Lifestyle

Az első 3 szó, amit meglátsz a képen elárulja, mi lesz jellemző az idei karácsonyodra

Kíváncsi vagy mire számíthatsz a következő pár hétben? Most megtudhatod. Az első három szó, amit meglátsz a képen leírja, hogy mi vár rád az ünnepek alatt.

Hiszel a sorsban?

Imádjuk azokat a rejtvényeket, amelyek segítenek kicsit belelátni a jövőbe, amikből kiderülhet mi vár ránk az elkövetkezendő időszakban. A karácsony az egyik legjobban várt ünnepeaz évnek, amire szinte kivétel nélkül mindenki hatalmas izgalommal készül. Legyen szó szerelmi életről, munkahelyi dolgokról, családról, barátokról...most megtudhatod, mi vár rád az ünnepe alatt. Koncentrálj az életed egy adott területére és lapozz a képhez. Az első három szó, amit kiolvasol lesz a megoldásod, vagyis azok a jellemzők lesznek igazak rád a következő pár hétben.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?