Lifestyle

Ez számodra is húsbavágó lesz: eldőlt az árstopok sorsa

Kiderült, június 30-a után is marad-e az élelmiszerárstop. Vajon július elsején is hatósági áron lehet majd hozzájutni az érintett élelmiszerekhez? Rögtön eláruljuk a választ.

Karnyújtásnyira a határidő vége

Vészesen közeleg június 30-a, mely akár a tavaly február óta folyamatosan velünk élő élelmiszerárstop végét is jelentheti. Az Index nemrégiben megtudta, hogy a kormány az év hetedik hónapjában is ragaszkodik-e a csaknem másfél évvel ezelőtt bevezetett intézkedéshez. A kérdés már a szerdai kormányülés előtt eldőlt: a kattintás után kiderül, hogy július elsejét követően is hatósági áron lehet-e majd hozzájutni az érintett élelmiszerekhez. Lapozz!

Az Index cikkében részletezi: sokan arra számítottak, hogy a kötelező bolti akciózás és az online árfigyelő rendszer bevezetése együttesen kiváltja majd az élelmiszerárstopot, az intézkedés azonban július elseje után is velünk marad.
Kattints a további képekért!

A gazdaság védelme és az ipar fejlesztése érdekében a kormány 5 ezer vállalkozást szabadít ki az extrém magas áron kötött fix áras áramszerződéséből - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) kedden az MTI-vel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.