Lifestyle

Elég az állatkísérletekből, van út a változáshoz

Egyre nagyobb a nemzetközi összefogás az állatok jogaiért.

Flashmob az állatokért

A The Body Shop és a Cruelty Free International egy lépéssel közelebb került közös céljához az állatkísérletek végérvényes betiltásával kapcsolatban. Az állatok világnapján (október 4.) a Westend bevásárlóközpont előtt egy szuper pörgős táncprodukcióval készültek, amihez bárki csatlakozhatott, hála az internetre feltöltött koreográfiának. Mivel én imádok táncolni, és a flashmobokat mindig hatalmas szemekkel figyeltem, úgy döntöttem, hogy ez alkalommal én is kipróbálom magam. A hangulat szuper volt, leginkább egy rögtönzött délutáni bulihoz tudnám hasonlítani. Minden résztvevő igazán kitett magáért, szerepelni és nézni is szórakoztató volt a show-t. Annál, hogy még nekem is sikerült nagyjából megjegyeznem a lépéseket, csak az volt jobb érzés, hogy hihetetlen, de június óta, mióta ez a kampány elkezdődött 3 millió aláírást sikerült gyűjteni. A cél, hogy az egész világon törvényben tiltsák a kozmetikumok állatokon való tesztelését, úgy tűnik egyre közelebb van már.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.