Lifestyle

Ötvenhét év után, egy DNS-teszt segítségével jött rá létezése szörnyű titkára a nő

Tina Ennis azért rendelt magának DNS-tesztet az internetről, mert szerette volna jobban megismerni saját családfáját. A nő nem is sejtette, hogy rendelésével valóságos lavinát indít el: egy hihetetlenül összetett és szövevényes történet középpontjába került, melynek - mint később megtudta - nem is ő volt az egyetlen főszereplője.

Meglepő eredmények

Tina Ennis az Ancesty.com nevű internetes oldalról rendelt DNS-tesztet annak érdekében, hogy jobban megismerje a családfáját. Ennis nem egymaga vállalkozott az utazásra, mely kezdetben módfelett kalandosnak ígérkezett: vele tartott a lánya is. Még 2019-ben rendeltek DNS-tesztkészletet, ugyanis szerettek volna minél többet tudni Ennis elhidegült nagyapjáról, és a férfi családjáról - számolt be a történetről a Daily Beast.

És ekkor jött a hidegzuhany: a teszt ugyanis azt mutatta ki, hogy Ennis és - feltételezett - családja között valójában nem is létezik rokoni kapcsolat. Az 57 éves nő ugyanakkor azt találta, hogy DNS-e rengeteg Brister nevű személyével egyezik. Ez már csak azért is furcsa volt a nő számára, mert egyetlen ilyen nevezetű személyt sem ismert. Ennis lányát, valamint édesanyját, Kathryn Jonest szintúgy meglepte a teszteredmény.

Kathryn ezután szintén elvégeztetett egy DNS-tesztet, ami nem mutatott ki rokoni szálat közte és Ennis között.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori csak most indul be igazán!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!
Fashion&Beauty
Néha a legegyszerűbb öltözetek bizonyulnak a legjobbnak a rohanós reggeleken, ez viszont egyáltalán nem jelenti, hogy ne lehetnél csinos és elegáns!