Lifestyle

Ez Diana hercegné 5 kedvenc illata: máig lehet kapni őket, te is beszerezheted

Illatozz úgy, mint a szívek hercegnője! Sokan nem tudják, de Diana kedvenc illatai közül sokat máig lehet kapni.

Parfüm

A TWN.hu cikke szerint kevesen tudják, de Lady Diana, walesi hercegné nemcsak stílusáról és eleganciájáról volt ismert, de egyedi illatáról is. A lap a cikkében azt is megmutatja, mely parfümök voltak a néhai hercegné legnagyobb kedvencei. Máig világszerte sok nő viseli őket, hiszen nagy vonzerővel bírnak. De még Diana legnagyobb rajongói sem feltétlen tudják, hogy épp az ő egyik kedvenc illatát viselik. A lap össze is szedte azt az öt illatot, amit Diana imádott és máig forgalomban vannak. Hogy melyek ezek, az galériánkból kiderül!

Chanel No. 5 - Egy klasszikus, amely sosem megy ki a divatból. - Az egyik leghíresebb illat, amelyet Lady Diana gyakran viselt, a Chanel No. 5. Ezt az időtlen klasszikust Coco Chanel alkotta meg 1921-ben, és még ma is a világ egyik legkelendőbb illata. A virágos és fás jegyek elegáns keverékével a Chanel No. 5 megtestesíti azt az időtlen eleganciát és kifinomultságot, amelyet Lady Diana is sugárzott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.