Decemberi karrier és pénz horoszkóp: ne költekezzük túl magunkat az ünnepekre

Kevesebb munkával, jobb időbeosztással több pénzt kereshetünk. Íme decemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Egyre jobban unod a napi rutinfeladatokat, legyen az munka vagy bármilyen hétköznapi dolog. Úgy érzed a munkahelyeden már nincs fejlődési lehetőség, közben viszont egy kedvezőnek tűnő külfölddel kapcsolatos munkát kínálhatnak neked. Nagy dilemma elé állít téged, teljesen tanácstalan vagy, hogy mitévő legyél. Mivel mind a munkában, mind a magánéletben stabilitásra van szükséged, inkább maradj a hazai pályán.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az előző nyugtalan hónap után végre kezded úgy érezni, hogy helyreállt a rend. Viszonylag sok a teendőd és a munkád, függetlenül a karácsonyi készülődéstől. Az ünnepi bevásárlást próbáld meg ne az utolsó hétre halasztani, különben olyan fontos dolgok maradhatnak el, aminek a későbbiekben érzed meg a hatását. Még az ünnepek előtt egy érdekes választási lehetőség bukkan fel, aminek kapcsán nagyon szeretnél jól dönteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónapot munkahelyi konfliktusok árnyékolják be. Az is előfordulhat, hogy egyszerûen felmondasz, mert képtelen vagy elviselni a rossz munkahelyi légkört és az ezzel járó bizonytalanságot. A hónap közepén a lelki életed kerül előtérbe, ekkor már sokkal elevenebb vagy, talán a közelgő karácsonynak köszönhető. Kezdetben amilyen kedvetlenül készültél az idei karácsonyra, annál kellemesebb meglepetés ér, mert az ünnepek sokkal vidámabb hangulatban telnek, mint vártad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hónap arról szól, hogy tudj nemet mondani, felejtsd el a megfelelési kényszert, a másokról való mindenáron való gondoskodást, találd meg az aranyközéputat a saját igényeid és a mások veled szemben támasztott elvárásai között, így jobban fogod magad érezni. Megállod a helyed a munkahelyeden, határozottságodnak és rátermettségednek köszönhetően ebben a hónapban is elismerik a teljesítményedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap arról szól, hogy a sors nem hátráltat, de nem is segít téged a céljaid megvalósításában, tehát rajtad áll a dolgok alakulása. Amire most koncentrálsz és nem sajnálod a belefektetett időt és energiát, az lendületbe jön. A hónap legfontosabb üzenete a pozitív gondolkodás és kitartás. Úgy érezheted, mintha nem is a karácsony közeledne, emiatt talán kissé elhanyagolod az ünnepekre való készülõdést és az utolsó pillanatokban kezdesz el kapkodni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hónap elején az ilyenkor szokásosnál több munkád lesz, de ezt inkább most kihívásnak érzed, nem pedig felesleges tehernek. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően a munkádban és a karrieredben folytatódik a sikersorozat. Az ünnepekre való készülődésedre a kettőség jellemző: egyes napokon alig várod a karácsonyt, máskor pedig a legszívesebben már túl lennél rajta. Az ünnepek csendes hangulatban telnek, vitára, nehézségre nem kell számítanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amit az előző időszakban elterveztél, az most megvalósulni látszik, persze a végkifejlethez te is kellesz, most nem engdheted meg magadnak, hogy lassabb tempóra kapcsolj. Ez a hónap főleg az első fele arra a legalkalmasabb, hogy megvalósítsd a terveidet. A hónap közepe felé már persze a karácsony és az ünnepi készülődés kerül előtérbe. Az elmúlt években a külsőségekre helyzeted a hangsúlyt, most ezen változtatni fogsz és így sokkal jobban fogod érezni magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden feszített tempóban kell dolgoznod, sürgetnek a határidők. Ráadásul néhány kollégával konfliktusba is keverdhetsz. A stresszes légkörben is meg kell őrizned a nyugalmadat és nincs más választásod, mint koncentrálnod kell a feladataidra. A jelenlegi körülmények miatt nem engedheted meg magadnak, hogy felégess magad mögött mindent. Karácsonyra teljesen kimerülsz, de a két ünnep között ismét visszatér az energiád, de ezt a szeretteidre fogod fordítani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nem alakul rosszul a december, bár most kissé nehezebben értesz szót a munkatársaiddal, főnököddel. Egyfajta jelzés ez, hogy elfáradtál, nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, inkább csendre, visszavonultságra van szükséged. A hónap közepe táján váratlan döntés helyzet okozhat gondot, próbálj meg gyakorlatiasabban hozzáállni. A két ünnep között ne vállalj be munkát, inkább szeretteidre szánj több időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elmúlt időszakban lehetőséged volt átgondolni, mi az amivel elégedett vagy az életedben és mi az, amin mindenáron változtatni szeretnél. Itt a számvetés ideje, az év utolsó hónapja, ez az időszak most fontos felismerésekkel járhat. Az ünnepek kíváló lehetőséget adnak arra, hogy átgondold a jövőbeli terveidet, életedet. Mind a karácsony, mind pedig a szilveszter jó hangulatban telik, függetlenül attól, hogy hol és kikkel együtt töltöd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban szinte nem ismersz lehetetlent, most tele vagy tervekkel, ám ezeket még titokban tartod, mert attól félsz, hogy a közvetlen környezeted ezt nem tolerálná. Egy jóbarátod segítségére azonban számíthatsz, akivel közös üzleti vállalkozásba is kezdhettek. A befektetéseidet viszont jól fontold meg, feltétlenül kérd ki egy pénzügyi szakember tanácsát. A karácsony kellemesen telik, a szilveszter másképp alakul, mint ahogy tervezted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Decemberben komoly elhatározások születhetnek meg benned . Ha kellőképpen diplomatikus tudsz lenni, akár még támogatókat is szerezhetsz. Ezzel az irigyeid és rosszakaróid száma is megnövekedhet, de téged ez teljesen hidegen hagy. A hónap közepén nagyon derűs és optimista hangulatba kerülsz, aminek a családod örül a legjobban. Az ünnepek békés hangulatban telnek, azok vesznek körül, akikkel a legszívesebben vagy együtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!