Zokog a net ezen az egyszerű rajzon, ami mögött iszonyatos tragédia rejlik

Szinte tapintható rajta a fájdalom.

Egy egyszerű kép egy iszonyatos tragédiáról

Curtis Wiklund egy nagyon tehetséges amerikai művész, aki, bár már évtizedek óta alkot, csak két évvel ezelőtt, 2016-ban vált ismertté. Akkor rajzolta meg ugyanis és tette közzé azt az alkotását, amit élete legnagyobb tragédiájáról készített, és aminek köszönhetően egy csapásra mindenki megismerte a nevét. Erről a képről van szó:

Wiklund a következő szöveggel osztotta meg Instagramján: "Ez volt az a nap, amikor megtudtuk, elvetéltünk. Furcsa erről beszélni, hiszen ez egy csendes dolog. A legtöbben nem osztják meg senkivel. Nem tudtam, mi mást tehetnék, így hát rajzoltam azon a napon. Sokkal pontosabban tudtam ábrázolni az érzéseimet, mintha leírtam volna őket. Remélem, azzal, hogy megosztom, azok, akik odakint csendesen szenvednek, talán sokkal jobban, mint mi valaha is, most már tudják, hogy nincsenek egyedül."

Ami még tragikusabbá teszi az egészet, az az, hogy Wiklund a történtek idején épp egy személyes projekt közepén tartott: egy éven keresztül minden egyes nap készített egy illusztrációt a felesége szemszögéből. A megható és tragikus poszt egyébként több ezer kedvelést és megosztás kapott, rengetegen jelentkeztek a családnál, hogy együttérzésüket fejezzék ki, és bátorítsák őket.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!