Ez a csillagjegy bármit elér az életében, sikerre van ítélve

Az élete olyan lehet, akár a megtestesült álom. Kíváncsi vagy melyik csillagjegyről van szó? Akkor olvass tovább!

Vajon ki lehet ő?

A jegy szülötte nagyon ambíciózus, remek szépérzékkel rendelkezik, igen kreatív, ráadásul még dekoratív is, így bárkit az ujjai köré tud csavarni. Sziporkázó humorával egyből mindenkit levesz a lábáról, jó kommunikációs készsége pedig olyan álom pozíciókba repítheti, amelyre nem is gondolt volna. Értelmiségi, intellektusa kimagasló, de nem csak a lexikális tudása óriási, hanem az érzelmi intelligenciája és empátiája is. Mindenkivel kedves, tiszelettudó, néha túlságosan is, ami néha már-már átcsaphat egyfajta naivitásba. Kiről van szó? Mindjárt lerántjuk róla a leplet, lapozd fel galériánkat a részletekért!

Szerelem - A jegy szülöttének a szerelmi élete igen zavaros. Bár a hosszabb kapcsolatokat preferálja és igyekszik a család megteremtésére fókuszálni, mégis olyan "kalandokban" lesz része, amelyeket szinte csak a filmekben látunk. A sok törés és rossz tapasztalat viszont nagy tanítója lesz, hiszen így, amikor megjön a nagy ő, akkor tökéletes és harmonikus - akár élethosszig tartó - kapcsolatot alakíthat ki.
Kattints a további képekért!

Az edzőtermi munka nagyon jót tesz a testnek - egészen addig, amíg mindent úgy csinálunk, ahogy azt kell. Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak