Babák és mamák figyelem! Itt az év legjobb családi programja!

Ingyenes játszóház, egész napos programok, zenés műsorok, ugrálóvár és arcfestés várja a Hungexpora látogatókat október 14-én! A Baba-Expon a család minden tagjának szuper kikapcsolódásban lehet része, mondjuk is, miért. (x)

Színes programok és vásár

Az országjáró Baba-Expo szakirányú kiállítás és vásár, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék- valamint babaholmi adás-vételére. Ezen felül ingyenes játszóházzal, egész napos programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral és arcfestéssel is várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo!

A rendezvényen a látogatókat a színes kínálat mellett őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat és kismama torna bemutató is várja és a szakemberektől is bátran kérdezhetnek. Ezen kívül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat, óránként pedig ajándék sorsolás is lesz a belépők között! A Fődíj egy wellness hétvége egy csodás wellness szállóba a Döbröntei Hotel HASIK****-ba!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Pasenkó bohóc bűvészshow, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várják az apróságokat.

Időpont: 2018. október 14. vasárnap | 9.00-16.00
Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. | HUNGEXPO B pavilon

Jegyvásárlás a helyszínen! Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes!
A parkolás szintén ingyenes!

A Baba-Expo belépőjegyével az

kiállításra a belépés szintén INGYENES!

Itt mindenki megtalálja, amit keres

Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame, Libri, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

További információk

Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad hely van! Részvételi szándékát az alábbi telefonszámon jelezheti: 0670/611-3377 Magánszemélyek az asztalfoglalással kapcsolatosan a 0630/820-4747-es számon érdeklődhetnek, informálódhatnak és kérhetnek segítséget.

Az árusító asztalokra további foglalás leadása sajnos már nem lehetséges.

Honlap: www.pestibabaexpo.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pestibabaexpo/
Email: info@baba-expo.hu | marketing@baba-expo.hu

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak