Lifestyle

Ez a magyar srác megírta a világ legviccesebb önéletrajzát

Az egész internet ezen nevet.

A világ legviccesebb önéletrajza

Manapság már szinte elvárás, hogy az ember kreatív önéletrajzot adjon be a különböző munkahelyekre, mert ha tucat CV-t küld, már az első körben kiszórhatják. A 25 éves junior web-programozóval, Budavölgyi Bálinttal ez biztosan nem fog megtörténni, ugyanis sikerült összehoznia a világ legviccesebb, és egyben legemlékezetesebb önéletrajzát. Arra, hogy Bálint milyen ötletesen ajánlja magát leendő munkaadóinak, a Szeretlek Magyarország hívta fel az ország figyelmét.

"Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)" - kezdi a fiatalember a bemutatkozását, ami egyébként nem csak humoros, de a szakmai tudást is világosan prezentálja.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: cv.balavel.hu

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.