Lifestyle

Néhány perc leforgása alatt, az utcán szülte meg gyermekét egy budapesti nő - döbbenetes részletek következnek

Az Országos Mentőszolgálat az üggyel kapcsolatban kiadott közleményében azt írta, "reggel furcsán érezte magát az a 40 év körüli kismama, akihez a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét".

Nem erre számított

A szülés ideális esetben orvosi felügyelet mellett, biztonságos körülmények között zajlik, de a szeszélyes végzet néha másképp óhajtja. Hihetetlen igaz történetről adott hírt hétfői közleményében az Országos Mentőszolgálat. Facebook-oldalukon azt írták, "szombat reggel furcsán érezte magát az a 40 év körüli kismama, akihez a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét". Valószínűleg a hölgy sem sejtette, hogy a nyílt utcán fog majd életet adni csemetéjének, az események azonban nem egészen úgy alakultak, ahogy a megszeppent kismama előzetesen eltervezte. Olvass tovább, galériánkban ismertetjük az eset részleteit!

Az asszony kiment az utcára levegőzni, hátha jobban lesz, a parkolóban azonban felgyorsultak az események és az édesanya teljesen egyedül, mindössze néhány perc alatt világra hozta első gyermekét, aki rögtön fel is sírt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.