Vedd kezedbe az irányítást! Így érheted el a tökéletes boldogságot!

Tudtad, hogy ma van az év utolsó tízmilliószoros napja? Ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat, így amit ma gondolsz, nagy hatással lehet a jövődre! Különböző kutatások és tapasztalások is bizonyítják, hogy a boldogság saját belső gondolatainktól függ és a siker szinte kizárólag rajtunk múlik. Ez persze elméletben könnyebb mint a valóságban, de november 12-én te is közelebb kerülhetsz az áhított boldogsághoz. (x)

Te is szeretnél egy sikeresebb és boldogabb életet élni?

A Boldogság nyitott szemináriumon neves előadók mesélnek életükről, arról, hogy számukra mit jelent a boldogság, és arról, hogy ezt a saját életedben hogyan érheted el te is! A rendezvényen olyan szaktekintélyek segítenek a saját boldogságod megtalálásában, mint Szilágyi Áron olimpikon, Balog Béla mérnök, író, gondolkodó, Böjte Csaba szerzetes, dr Toth Judit coach, Gestalt terapeuta, Lippai Marianna motivációs előadó és még sok olyan szakember, akinek adhatunk a szavára.

Hétköznapi praktikák a boldogabb és sikeresebb élethez

Létezik, hogy pusztán gondolatokkal befolyással lehetünk más anyagok állapotára? Lehetséges, hogy tudományos alapon jól érezzük magunkat a bőrünkben? Pontosan mit kell tennünk, hogy boldogabbak és sikeresebbek legyünk? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz és nem a távoli jövőben, hanem itt és most!

A szemináriumon olyan tudományos és filozófiai tudást, valamint gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz, melyek segítenek felismerni, hogy a boldogság állapota közelebb van hozzád, mint gondolnád és van választási lehetősed abban, hogy életed irányítását a kezedbe vedd.

A hogyanra keresik a választ

Ezen a napon a legnevesebb hazai szakemberek (pszichológus, filozófus, terapeuta, jógi, atya, olimpikon, motivációs tréner, coach) osztja meg gondolatait, kutatásait, tapasztalatait a boldogság megéléséről és eléréséről. A pozitív pszichológia boldogság kutatásának tudományos ismeretei mellett, a boldogság mindennapi gyakorlati megéléséhez keresik az utakat, lehetőségeket, válaszokat.

Nem titok, hanem tudás

  • Ez egy több ezer éves tudás és a mai nyugati tudomány találkozása a boldogság érdekében.
  • Stratégiák és könnyen elsajátítható technikák, amelyet minden nap alkalmazhatunk érzelmi jólétünk és az öröm állapotának fenntartása érdekében.
  • A jegyek több mint 40%-a már elkelt! A jegyek október 21-ig kedvezményesen kaphatóak, de igyekezz, mert napról napra fogynak.

Gyere el és légy boldog Te is!

BOLDOGSÁG Nyitott Szeminárium

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Időpont: 2016. november 12. 09-19 h

Ha úgy érzed, hogy nyitott vagy a változásra és személyes fejlődésedre,
akkor ne habozz és regisztrálj most!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!