Lifestyle

Vallottak a betörők: itt keresik először a pénzt a lakásban – Soha ne dugd ezekre a helyekre az értékeidet!

Azt hiszed, hogy rafinált vagy, és túljárnál még legtapasztaltabb betörők eszén is? Nos, jobb, ha alaposan átgondolod, hová dugod a pénzed a lakásban, ugyanis az aljas tolvajok biztos, hogy kiszimatolják az értékeidet, még ha az a legtitkosabb rejtekhelyeden is van.

Rafinált rablók

Aki az otthonában értékes ékszereket vagy éppen nagyobb mennyiségű készpénzt tart, annak bizony számolnia kell azzal, hogy olyan rejtekhelyet találjon a vagyonának, ami egy esetleges betörés alkalmával nincs szem előtt. Az emberek ilyenkor túlagyalják a dolgokat, és megpróbálják a betörők szemével nézni a lakást, ezért kitalálnak mindenféle különleges megoldást, hogy hova dugják el az értékeiket. Van azonban egy rossz hírünk: lehetsz te akármilyen kreatív és ravasz, sajnos a bűnözők pillanatok alatt szimatolják, hogy hol van a pénz, és pár perc múlva olajra is lépnek vele. Galériánkban mutatjuk azokat a rejtekhelyeket, ahová semmiféleképpen nem érdemes eldugni az értékeidet, mert a tolvajok ezeken nézik át először, mikor betörnek a lakásba!

Fehérneműs fiók: Elég egyértelmű hely a betörők számára, hiszen a legtöbb ember ide rejti el azokat a tárgyakat és értékeket, melyek fontosak, és egy vagyont érnek. A tolvajok első útja azonban mindig a hálószobába/gardróbba vezet.
Kattints a további képekért!

Lennox Rodgers korábban 21 évet ült börtönben fegyveres rablás miatt, ám azóta jó útra tért, és megosztotta legtutibb tippjeit azzal kapcsolatban, hogyan kerülhetik el a lakástulajdonosok, hogy kifosszák ingatlanjukat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.