Lifestyle

Ki képes ilyenre? Felháborító módon gyalázták meg Benedek Tibor újpesti emlékhelyét - fotó

A szurkolók sem térnek magukhoz, annyira megdöbbentő, mire vetemedett valaki.

Meggyalázták az emlékét

Egy Újpest Újpest Újpest nevű Facebook csoportba töltötte fel egy felhasználó a fotót Benedek Tibor újpesti emlékhelyéről, melyre valaki egy férfi nemiszervet festett fel, ráadásul az elhunyt sportlegenda arcára. Az emlékhely egy graffiti falfestmény, melyet a sportoló halála után készítettek, ezzel is tisztelegve legendás teljesítménye előtt, ki mellett Szusza Ferenc, az Újpest híres futballistájának portréja is helyett kapott.

"Belerondítottak a gyönyörű falunkba" - kezdte posztját a fotó feltöltője, melyhez rengeteg komment is érkezett a csoporttagoktól, kivétel nélkül mind elítélte, hogy valaki ilyenre képes. A posztot ide kattintva megtekintheted.

Éppen most szombaton, június 18-án lesz két éve, hogy hosszas betegség után Benedek Tibor, háromszoros olimpiai, Európa- és világbajnok vízilabdázó elhunyt. Benedek 2016-tól a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi tagja volt, majd 3 éven át 2017-től az UVSe Vízilabda Sportegyesület szakmai igazgatójaként is tevékenykedett, sportteljesítményével és példás magánéletével sokan példaképként tekintettek rá.

Forrás: Promotions Fotó: FB

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.