Kitáltaltak a bébiszitterek! Ez a 8 legőrültebb dolog, ami valaha is történt velük

A bébiszitterek munkája nem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszik, gyakran igazi ördögfiókákra kell vigyázniuk, akik nem restek nehéz pillanatokat okozni nekik. 8 elképesztő történetet osztunk meg veletek; a bébiszitterek mesélték őket: van köztük félelmetes, furcsa és igazán kacagnivaló is. Olvass tovább!

1.

„Egy 8 éves kislány hisztirohamot kapott, amiért nem engedtem, hogy megpuszilja a bátyja fenekét. Végigüldözött az egész házon, mire végre be tudtam zárkózni a fürdőszobába, ott azonban rám akarta törni az ajtót.” (blobqueen45)

2.

„Elég szőrös lábam van és egyik alkalommal rövidnadrágban mentem a gyerekhez. Amikor meglátott, lefeküdt elém és elkezdett a lábamhoz dörgölőzni, akár egy kutya.” (dlynch066)

3.

„Középiskolában egy 8 és egy 5 éves gyerekre vigyáztam. Akárhányszor otthon maradtam velük egyedül, mindig meztelenre vetkőztek és elkezdtek az ágyon ugrálni, bárhogyan is kértem, hogy ne tegyék. A szüleiknek soha nem mondtam el, nem tudtam, hogy hozhatnám fel a témát.” (NotAnAverageTaunTaun)

4.

„Lefektettem a gyereket, mire a sarokba mutatott és megkérdezte: ő kicsoda? Mondanom sem kell, hogy nem volt senki a sarokban.” (goodwife3)

Fotó: littlethings.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!