Lifestyle

Elvitte a bébiszitter a gyereket a bölcsiből, rendőrségi ügy lett, két óvónőt kirúgtak

Sok szülő legrosszabb rémálma, hogy elveszíti gyermekét. Egy nő a TikTokon osztotta meg, hogyan lett véletlenül a részese egy ilyen borzalomnak.

Bölcsi

Nem mindennapi kalandját osztotta meg egy fiatal nő a Tik-Tokon, a felvételt már több mint 680 ezren látták, és 60 ezer feletti like-ot is kapott. Az Egyesült Államokban élő Brianna a felvételén elmesélte, hogy néhány évvel ezelőtt szeretett volna szívességet tenni egy ismerősének azzal, hogy bébiszitterként besegít neki és hazaviszi a gyermekét a bölcsődéből. Spoiler: rendőrségi ügy lett belőle. A TWN.hu cikke szerint ugyanis amikor a lány megérkezett a bölcsődébe, igazolta magát, és elküldték abba a szobába, ahol a barátnője gyermekének kellett volna lennie. Ott elárulta ismét a saját nevét, majd a gyermekét is, és oda is kísérték hozzá a kicsit. Ő kocsiba tette a gyereket és elvitte a barátnőjéhez. Ott kezdődött a rémálom.

Fotó, leadfotó: TikTok/briannadunkinfunk

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.