Apa (is) csak egy van! Újra itt a BabaMama és KidExpo

Apa bloggerek kerekasztal beszélgetése, Mini Me fotózás, influencer anyukák találkozója, több száz játékújdonság, izgalmas edukációs- és élményprogramok, elismert szakemberek és ingyenes tanácsadások várnak november 22-24. között a BabaMama és KidExpón. (x)

Felbecsülhetetlen tanácsok szakértőktől

Ha te is szeretnél alaposan felkészülni a szülővé válásra, akkor nincs más hátra, mint felkeresni az ország legnagyobb családoknak szóló rendezvényét. A háromnapos programon a szoptatással, vitaminválasztással, a hozzátáplálással vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban kérhetsz szakértői segítséget, de dietetikus és gyermekszemész is rendelkezésre áll.

Alkalom nyílik a sokszor tabutémáknak számító szülői kétségek átbeszélésére hozzáértő pszichológus közreműködésével, téma lesz a tanulási nehézségek kezelése, de az iskolaérettség, élménypedagógia, mentálhigiéné és érzelemi fejlesztés témakörében is lesz hová fordulni. A gyermekek digitális felkészültségéről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kollégái gondoskodnak.

Hasznos előadások és élményprogramok

A személyes tanácsadások mellett sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti a háromnapos rendezvényt. Megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, lesz díjmentes szívhanghallgatás, szakértő tréner tart előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról, megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, a XXI-i századi apaság témakörét pedig ismert apukák járják körül egy izgalmas kerekasztal-beszélgetésen. A zenei szórakozásról a Kossuth-díjas Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, az Alma Zenekar, valamint Bolba Éva és a JAZZterlánc gondoskodik.

Itt senki sem fog unatkozni

A több mint 200 féle kipróbálható játékújdonságon felül a rendezvényen idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő program várja a gyerkőcöket. A RoboLaborban minden korosztály remek technikai elfoglaltságokat találhat magának. Láthattok Rubik-kockát kirakó, telefonról irányított buldózert és vonalkövető robotokat, de saját magatok is építhettek és programozhatjátok a kütyüket. Az Utazó Planetáriumban benevezhettek egy igazi űrbéli kirándulásra, részetek lehet egy valódi napfogyatkozásban, de elárulják azt is, hogy miként működik egy valódi távcső.

A rendezvényre kitelepült mini KRESZ-pályán a gyermekek játszva tanulhatják meg a közlekedés alapvető szabályait, és idén sem maradhat el a húsz méter hosszú sípálya, ahol egy szál pólóban próbálhatjátok ki a siklás örömét. A kíváncsi kis tudóspalánták kedvenc programja pedig minden bizonnyal a Csináld magad okosságok kísérleti show lesz, ahol olyan kísérleteket láthatnak a csemeték, melyek otthon is biztonságosan elvégezhetők mindennapi tárgyak segítségével.

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni: testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt.

Nyerj több mint 1 millió Ft értékű babaváró csomagot!

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! A BabaMama és KidExpo idén is 9000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, és ezernyi emlékezetes élménnyel várja a várandósokat és kisgyermekes szülőket november 22-24. között a Budapest Arénában.

Érdemes alaposan körülnézni az események weboldalain, ahol a részletes helyszíni programok és hasznos látogatói tanácsok mellett nyereményjátékokat is találhatsz. Különösen örülhetnek a kismamák, hiszen idén egy több mint 1 millió Ft értékű babaváró csomagot sorolnak karácsony előtt az Expóra kilátogató várandósok között!

Részletes program és hasznos látogatói információk a babamamaexpo.hu és a kidexpo.hu oldalakon!

Oldalak