Az ész a fontos, nem a haj - Ők a világ legbefolyásosabb szőke női!

Ugye te sem veszed komolyan a szőke nős vicceket? Azok a viccek valójában az üres fejű barnákról szólnak, akik hidrogénezett üstökükkel rontják a szőke nők hitelét. Na jó, csak tréfálunk! De a Forbes idei listáján szereplő nőket halálosan komolyan vesszük, hiszen ők a legsikeresebbek és legbefolyásosabbak a világon. Közülük válogattunk most tetszés, illetve hajszín szerint. Íme a világ legmenőbb szőkéi!

Shakira

A latin díva a 81-dik a listán. A kolumbiai énekesnő tizenhárom éves kora óta a pályán van és azóta 60 millió albumot adott el világszerte. Bár hajszínét az évek során sokszor váltogatta, volt már ébenfekete, rikító vörös és barna is, de a Föld bolygón élőknek mégis Shakira szőke tincsei jut eszükbe, ha meghallják a nevét.

Ellen DeGeneres

A műsorvezető rövid, világos fürtjeivel a magabiztosság, az erő és a női függetlenség szimbólumává nőtte ki magát. De ha azt hangsúlyozzuk, hogy az "ész a fontos, nem a haj", akkor le kell írjuk, hogy Ellen tévéműsora 12 éve piacvezető az erős konkurencia ellenére is, és DeGeneres nemrég létrehozta saját weboldalát is "ellentube" néven. A szőkeség az 50-dik helyen landolt a Forbes listáján.

Fotó: latino.foxnews.com, huffingtonpost.com

Oldalak