Az 5 legbefolyásosabb nő a Forbes szerint

Mindenkit csodálattal töltenek el azok a nők, akiken látszik, hogy erősek, befolyásosak és ügyesen bánnak a kezükben lévő hatalommal. Ők mutatnak példát a hétköznapi embernek, és ösztönzik arra, hogy kezébe vegye az életét. Ezek a hírességek megmutatták, hogy igenis, bármit el lehet érni az életben.

1. Oprah Winfrey

Az első helyen az amerikai televízióból jól ismert Oprah Winfrey áll. Kezdetben amerikai tévés műsorvezető volt a The Oprah Winfrey Showban, ami hatalmas hírnevet hozott neki. Később kivetkőzte magát producerré, majd igazi üzletasszonnyá. Egy év alatt 77 millió dollárt keresett, ami nem lenne elég az első helyre, de nagy tiszteletnek örvendő személyisége és a médiában elfoglalt helye mégis az első helyre repítette.

2. Lady Gaga

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A második helyet Lady Gaga foglalta el. Ez sokak számára meglepő lehet, hiszen nem épp józan eszéről ismerjük az énekesnőt. Ezek szerint azonban valamit mégiscsak jól csinál, ha a Forbes dobogóra emelte. A többszörös Grammy-díjas előadóművész extravaganciáját és tehetségét felhasználva meghódította az egész világot, ami dollár milliókat hozott neki. Csak az utóbbi egy évben 80 millió dollárt szakított.

3. Beyoncé

Beyoncé Knowles léphetett a dobogó harmadik fokára, aki 53 millió dollárral lett gazdagabb az elmúlt egy évben. Úgy tűnik, az énekesnőnek mostanában nagyon jól megy, és ezt kihasználva próbál meghódítani más területeket. Pár éve már az éneken túllépve dalszövegeket is ír, táncol, modellkedik és színészkedik is, sőt mi több, még producerként is tevékenykedik.

Oldalak

  • 1
  • 2