Lifestyle

Véget ért Aurélió és Anikó kapcsolata? Vajon mi történt?

Egy bulvárportál olvasója szúrta ki, véget érhetett a szerelem Nádai Anikó és Aurélió között. Bizonyítékai is vannak.

Igazából szerelem

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt, amire az év végéig kellett várni: miután megkezdődtek a találgatások és kiszivárogtak az első pelytkák, Nádai Anikó és Aurélió egy közös interjúban jelentette be, összejöttek. A sors furcsa fintora, hogy szinte egyidősek és mindketten Bajáról származnak, ennek ellenére nem ismerték egymást azelőtt, hogy tévésztár lett belőlük. Arra sem kellett sokat várni, hogy felröppenjen az a hír is, a szerelmük végül tiszavirg életű lett, de Aurélió és Anikó gyorsan reagélt, egy közös szelfivel jelezte a világnak, minden rendben van. Most azonban a TWN.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, valószínűleg a pár már külön utakon jár.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...