Készülj fel, mert olyat mutatunk, amit ezentúl mindig magaddal akarsz majd vinni

A ZenBook mindig is egy más típusú ultrahordozható laptop volt, ám az elegáns és kifinomult ZenBook UX430/UX530 most még többet nyújt. Karcsú és könnyű dizájnjával, ikonikus ZenBook stílusával és nagy teljesítményű alkatrészeivel a ZenBook UX430/UX530 az a hordozható erőmű, amit mindig magaddal akarsz majd vinni. (x)

Kiváló útitárs

A ZenBook UX430-at arra tervezték, hogy mindenhová veled menjen, bárhová is vezet elfoglalt életstílusod. Legyenek azok mozgalmas találkozók, zsúfolt nemzetközi programok vagy a jól megérdemelt pihenés, karcsú és kompakt 13 hüvelykes készülékháza könnyen illeszkedik az aktatáskákhoz, 15,9 mm vékonyságának és továbbfejlesztett könnyű szerkezének köszönhetően pedig súlya mindössze 1,25 kg - így soha nem jelent terhet, bárhová is mész.

Ha pedig még ennél is többre vágysz, a ZenBook UX530-tól ezt is megkaphatod, hiszen az utazóbarát kialakítású, kis tömegű ZenBookhoz egy nagyobb, munkabarát 15,6 hüvelykes kijelző párosul! Így életedben először nem kell döntened a hordozhatóság és a nagy képernyőméret között - a hihetetlen ZenBook UX530 ugyanis megvalósítja a lehetetlent, hiszen mindkettőt megadja neked!

Kifinomult elegancia

Az elegancia, a kifinomultság és a stílus a ZenBook sorozat védjegyei. A rendkívüli ZenBook UX430 és UX530 is folytatja a hagyományt, hogy olyan laptopot adjon a kezedbe, ami kiemelkedik a tömegből. A ZenBook UX430/530 két fantasztikus árnyalatban, királykék és kvarcszürke színben kapható, az exkluzív, csúcstechnológiájú fényes bevonat pedig csak még inkább a kifinomultság és a luxus ujjelenyomatát hagyja ezeken a gépeken.

Kifogástalan audio-vizuális élmény

A következő generációs ASUS SonicMaster hangtechnológia megalkotása érdekében az ASUS Golden Ear csapata az elismert otthoni és autóipari audio szakértő céggel, a Harman Kardonnal dolgozott együtt. Az eredmények lenyűgözőek. Csúcs hardver - a torzításmentes, nagyobb hangerejű hang közvetítését biztosító intelligens erősítő-technológia - és okos tervezésű szoftver személyre szabott kombinációja gondoskodik arról, hogy a ZenBook UX430/UX530 a legjobb hangélményben részesítsen téged.

Az új Zenbookok azonban nem csak hangban, de vizuálisan magasan az elvárt szint felett teljesítenek. A bennük lévő ASUS Splendid technológiát úgy konfigurálták, hogy a lehető legpontosabban jelenítse meg a színeket a legjobb vizuális élmény érdekében, de ha személyre kívánod szabni a látványt, az ASUS Splendid további lehetőségeket is kínál. Az Eye-Care mód például akár 30%-kal csökkenti a kijelző által kibocsátott káros kék fény mennyiségét, védi a szemeidet, és csökkenti a szemfáradás lehetőségét, amikor kevésbé megvilágított környezetben nézed a képernyőt.

Nem hagy cserben egy percre sem

Non-stop, mobil életstílushoz tervezve a ZenBook UX430/UX530 az egész napon át tartó akkumulátoridő nyújtotta szabadságot kínálja neked. A különleges 50 Wh lítium-polimer akkumulátor akár 9 órányi töltés nélküli működést is biztosít a ZenBookodnak. A lítium-polimer akkumulátorok megőrzik eredeti töltési kapacitásuk nagy részét, akár több száz töltési ciklus után is - ami háromszor hosszabb idő, mint a hagyományos akkumulátorok esetében, - így nem kell aggódnod a csökkenő akkumulátor teljesítmény miatt sem.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!