Lifestyle

Megtalálod az aranyhalat a képen? 10 emberből 8-nak sosem sikerül

Most megtudhatod, te a kivételes intelligenciával rendelkezők táborát gyarapítod-e.

Aranyhal kerestetik

Legújabb facebookos képrejtvényünkben ismét egy kakukktojást kell megtalálnod. A feladat ugyan szimplának tűnik, de jól vigyázz: 10 emberből 8 akármilyen feszült figyelemmel is fürkészi a cseles ábrát, sosem jut el a megfejtésig. Vajon te a kivételes intelligenciával rendelkező versenyzők előkelő kisebbségéhez tartozol? Most megtudhatod! Az ábrán rengeteg bohóchalat láthatsz, azonban megbújt köztük egy huncut aranyhal is. Meg tudod találni? Sok-sok türelemre, elmélyült figyelemre és kivételes koncentrációra lesz szükséged ahhoz, hogy sikerre vidd a feladatot. Hagyj magadnak némi időt, próbálj meg higgadtan, taktikusan, vasfegyelemmel- és logikáddal felmérni-felkutatni minden egyes négyzetmillimétert az ábrán (a teljes verzióért kattints ide!). Ha pedig elkészültél, akkor bátran lapozz tovább, ugyanis...

...a második oldalon lehull a lepel a megoldásról!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.