Áprilisi pénzhoroszkóp: Váratlan fordulatok az anyagiakban

Vajon nálad is extra pénz érkezik? Olvasd el havi pénzhoroszkópunkat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Váratlan pénz érkezése meglephet, fel is dob. Örömöd azonban nem tart soká, ha engedsz túlzott vágyaidnak, főleg a divattal kapcsolatban, talán mert meg akarsz felelni valakinek. A pénzügyekben sem tesz jót a kapkodás, igaz, máshol sem! Akadályokra, kiadásokra számíts! Semmiképp ne ugorj bele olyan dolgokba, melyeket jó megérzéseidre hivatkozva teszel, de melyeknek nem jársz utána! Ne lepődj meg, ha sok kisebb utazás is életed része, mely segít teremtőerőd megtalálni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

A születéseddel hozott gyakorlatiasság teremti nagyon jó pénzügyi érzéked, a sikert, a pénzt. Hallgass belső hangodra, mélyről fakadó megérzéseidre, akár milliók is érkezhetnek, annak ellenére, hogy türelmetlenségeddel valamelyest hátráltatni tudod az anyagiak teremtését. Ha egy távoli utazás van bakancslistádon, érdemes kitalálnod az időpontot, a hogyant, akár be is fizethetsz rá! Angyalaid minden akadályt megszüntetnek, gurul az ügy. Ugyanez vonatkozik tanulmányaidra is, vedd elő vágyott dolgaidat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Mutasd meg tudásod, felkészültséged, melyek most nagyon jó megérzésekkel, higgadtsággal, nyugodtsággal is párosulnak – hagy jöjjön a pénz, érezd a bőségét! Kérd angyalaidat, még ha nem is hiszel bennük, hogy minden akadályt vegyenek el, melyek munkádat, céljaidat gátolják - alig várják, hogy kiadd a „parancsot”, hisz ők csak akkor léphetnek! Egy fontos szereplés is része lehet anyagi sikereidnek, mely akár nagyobb nyilvánosság előtt játszódhat, érzékenységeddel is meghatva közönségedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Hallgass belső hangodra, nagyon jó megérzéseidre, mely által munkádban ragyogni tudsz! El is éred céljaidat - mint egy napsugár, úgy mutatod meg magad. Befektetésen is érdemes most gondolkoznod. Akár többen, kollegáiddal is összeállhattok egymást inspirálva, jönnek az ötletek, melyek jogilag is alá vannak támasztva. Amennyiben kölcsönre, hagyatéki pénzre vársz, megérkezhet, mellyel az egészséges életmóddal kapcsolatos dolgokat is támogasd, munkaeszközeid kicserélése is jó ötlet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!