Lifestyle

Április havi karrier horoszkóp: A Bika készüljön, mert hamarosan megvalósulnak az álmai.

Az Oroszlán megcsinálja a szerencséjét. Íme áprilisi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyedben haladó Nap és Merkúr a változtatásokat sürgetik az életedben. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod, elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod, hogy az életed alakulása a saját kezedben van. A hónap eleje a legalkalmasabb a fontos, jövődet érintő döntések meghozatalára. Lehet, érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeket, de muszáj lesz megtenned, a szükséges erőt és segítőket megkapod hozzá.


IV.21. - V.20.

Bika

Ne halogasd tovább a dolgokat, mert ez a hónap a változás és az öröm időszaka lehet. Most nem kell drasztikus dolgokat tenned elég, ha apró lépésenként haladsz előre. Ha valamin változtatni szeretnél vagy akár munkahelyet váltanál, akkor itt a remek alkalom. Ebben az időszakban megvalósulhatnak az álmaid. Akkor is küzdj tovább, és ne add fel, ha elsőre megoldhatatlan akadályokkal találkozol!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszakban voltak nagyon kemény helyzetek az életedben, ennek ellenére jó néhány sikert is elkönyvelhetsz. A következő időszak eredményessége azon múlik, hogyan tudod beépíteni a tapasztalataidat az életedbe. Mérlegelj, nézd meg, melyek azok a területek, amelyeken még dolgoznod kell, gondold át, miként tudod megoldani. Bízz magadban, tudatosítsd azokat a képességeidet, amelyekben jó vagy.


VI.22. - VII.22

Rák

Ha megteheted, időzítsd mostanra a szabadságodat utazz el, pihenj sokat. Élvezd a családi együttléteket, a közös kalandokat. Most nagy szükséged van az új impulzusokra, hogy fel tudj töltődni. Április hónapja egy kisebb megtorpanást hozhat számodra. Nagy eséllyel régi problémák is előkerülhetnek. A legokosabb az lenne, ha ezekbe most nem állnál bele, nem alkalmas ez az időszak ezek megoldására.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legfontosabb ebben a hónapban, hogy ne legyél türelmetlen. Ez nem azt jelenti, hogy várakoznod kellene, amíg beindulnak a dolgaid. A hónap második felében lesz elég alkalmad arra, hogy kezedbe vedd az életed irányítását. Ne riadj vissza az olyan helyzetektől sem, amikor drasztikus döntéseket kell meghoznod. Minden változtatás, amit ebben az időszakban sikerül megvalósítanod, nagy szerencsét hozhat számodra.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ideje, hogy komolyan vedd a saját igényeidet. Tanulj meg szorongások nélkül felelősséget vállalni, harcolni magadért, a boldogságodért. A hónap első felében jó esélyed van megérteni, feldolgozni, hogy melyek azok a hozott viselkedési minták, amelyek gátolnak a céljaid megvalósításában. Ezáltal lehetőséged nyílik kilépni ezekből és elkezdheted élni a saját életedet. Szentelj nagyobb figyelmet az érzéseidnek, a híres józanságodat pedig most tedd félre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A jegyeddel szemben járó Nap és a Merkúr életed egy fontos időszakára hívja fel a figyelmedet. Érdemes a céljaidat, lehetőségeidet átgondolni, tudatosítani és megnézni, mit kell értük tenned. Már csak azért is, mert komoly változásokat, izgalmas, váratlan helyzeteket hozó időszak veszi kezdetét az életedben ebben a hónapban. Az elkövetkezendő időszak új karrierlehetőséget is hozhat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elkövetkezendő időszak minden törekvése arra irányul, hogy megtaláld és stabilizáld a helyed a világban. Ehhez keress olyan célokat, kihívásokat és elvégzendő feladatokat, amelyek biztos anyagi hátteret nyújtanak számodra. Gondold végig, melyek azok a képességeid, amelyeket pénzre tudsz váltani, van-e olyan régi befejezetlen ügyed, amit még el kell rendezned. Muszáj, hogy tiszta lappal indulj, mert csak ezután tudsz új célokat kitűzni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van, hogy a valóság és amit annak hiszel még csak köszönő viszonyban sincs egymással. Ebben a hónapban jó eséllyel szembesülhetsz a rideg valósággal. Igaz, hogy az igazság pillanata tartogathat néhány fájdalmas pillanatot, de legalább tisztán és reálisan láthatod a jövőbeli lehetőségeidet. A felismerés sokkal közelebb vihet a valós céljaidhoz, mint azt elsőre hinnéd. Akkor se ijedj meg, ha számodra úgy tűnik, hogy felborult az életed.


XII.22. - I.20.

Bak

Ebben a hónapban a cselekvésnek van itt az ideje. Bármit, amit eddig nem tettél vagy esetleg nem mertél megtenni, most érdemes újból elővenned, a lényeg a nézőpontváltáson van. Ez nem olyan könnyű feladat, hiszen önmagunkkal megküzdeni a legnehezebb, de most ez a dolgod, az égiek nem is igen hagynak számodra más megoldást. A hónap második fele már sokkal könnyebbnek ígérkezik.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hónap első felében ható tüzes Kos energiák segítenek neked szárnyalni, új területeken kipróbálni magad. Egyúttal lehetőséged lesz végiggondolni, mennyire vagy szabad, az lehetsz-e, aki igazán szeretnél. A kulcs a saját hitrendszered. A Halak jegyében járó Mars és a Jupiter azt jelzi, hogy arra leszel képes, amit gondolsz és hiszel magadról. Ha nem vagy elégedett a lehetőségeiddel, akkor itt az ideje, hogy kibővítsd az ismereteidet.


II.21. - III.20.

Halak

A hónap eleje váratlan helyzeteket hozhat, és olyan változások indulhatnak el, ami a jövőd szempontjából igencsak fontos lesz. Ha megtalál egy munkaajánlat, mindenképpen fogadd el, és ne hagyd elmenni, mert a későbbiekben anyagilag kedvező lehetőségeket szalaszthatsz el. Ebben az időszakban sokkal tudatosabb vagy, és ez segítségedre van abban, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyeket nagyon szeretnél.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.