Az Apple új reklámja miatt rengeteg kommentelő borult ki, szerintük ez most nagyon kisiklott

Az Apple marketingesei mindig a maximumot igyekeznek kihozni magukból, de arra ők sem voltak felkészülve, hogy ez most rosszul fog elsülni. Sok helyen a kommenteket is letiltották.

Pedig tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám

Az Apple régóta a számítástechnikai ipar jelentős szereplője, de anno azért az iPhone-nal tudtak óriásit robbantani. Az első ilyen telefont Steve Jobs mutatta be 2007. június 29-én a MacWorld rendezvényen.

A keddi napon több újdonságot is bejelentett az Apple az egyik éves eseményén: a gyorsabb neurális processzor mellett új tabletekkel is le akarják venni a lábukról a rajongókat.

Ennek a reklámja azonban egy kicsit kisiklott, így a kommentelők betámadták a céget. A galériánkban megnézheted, te is elégedetlen vagy-e vele!

Az Apple még mindig a világ egyik legértékesebb vállalata, de azért azzal egyetértenek a rajongók, hogy Steve Jobs munkáját egyáltalán nem lehet pótolni.
Kattints a további képekért!

Az Apple szerint a tulajdonosok így semmi jót nem tesznek a telefonjukkal, csak ártanak neki. Remélhetőleg te nem vagy közöttük.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!