Ez a 8 film egyszerűen kihagyhatatlan az angyalimádóknak

Kötelező filmek minden angyalhívőnek, angyal fanoknak! Ne aggódjatok, az Angyalok városa nem szerepel a listán, azt már mindenki látta.

Berlin felett az ég (1987)

Tudtad, hogy ez az az angyalos sztori, ami az amerikai Angyalok városát ihlette? Mindegy, most már tudod. Berlinben járunk, ahol bepillantást kapunk az angyalok munkásságába, abba, hogyan igyekszenek segíteni az embereknek. Egy angyal szerelmes lesz egy trapézművésznőbe, aki cirkuszban dolgozik, és emberré akar válni ahhoz, hogy megtapasztalhassa a szerelmet.

Távol és mégis közel (1993)

Ez az előbbi film folytatása, csak másik angyal kerül majd a főszerepbe. Cassiel a partnernőjével, Raphaélával Berlinben „dolgozik”, de egy nap úgy dönt, ő sem akar már angyal lenni és ezért emberré változik. Mivel nem lesz egyik napról a másikra ember az angyalból, jó öreg barátja, a boldog házasságban élő Damiel siet a segítségére. Úgy fest, hogy Cassiel végre talpra áll, főleg, amikor megismeri a gazdag Tony Bakert, akivel jó viszonyba kerülnek. Aztán kiderül valami...

Angyalok háborúja (1995)

Akadnak angyalok, akik azon duzzognak, hogy Isten csak az embereknek adott lelket, nekik nem. Ezért mindjárt fel is lázadnak. A lázadókat Gábriel (Christopher Walken) vezeti, akinek a háborúhoz egy gyilkos vezér lelkére van szüksége. A jó oldalon álló Simon és az ellentábor úgy igyekszenek megfékezni a harcot, hogy azt a bizonyos vezérlelket egy kislány testébe rejtik. De Gábrielt nem lehet átejteni a palánkon, és már majdnem le is igázza a Földet, amikor megjön Lucifer (Viggo Mortensen).

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Videók: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!