A csillagok elárulják, ki illik hozzád!

Hogy ki hogy viselkedik, milyen jellemvonásai vannak és milyen személyiség, nagyban függ attól, hogy milyen csillagjegyben született. Ám a csillagok arra is hatással vannak, hogy megtalálod-e az igaz szerelmet, hogy meg tudod-e tartani őt, és hogy egyáltalán milyen típusú férfi illik hozzád.

 

Lássuk, a másik hat csillagjegy ki mellett találhatja meg a boldogságot, és kit lenne érdemesebb kerülnie!

Mérleg: választékosság és alkalmazkodás

A Mérleg nő igazi társas lény, nehezen viseli el az egyedül létet, mégis nehezen oldódik fel egy kapcsolatban, egyszer közeledik, majd távolodik párjától. Ezt a kettősséget nehezen tűri el a fegyelmezett Szűz és a Bak, ám ez a kettőssége választékosságában is megjelenik. Elegancia, báj jellemzi, nagyon fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla, ezért mások elismerése nélkül rosszul érzi magát. A bókokat és az elismerést a nyitott, mégis elfogadó Nyilas és a domináns Kos adhatja meg neki, de életfelfogása az Ikrek és a Vízöntő nézeteivel is megegyezhet. A párkapcsolatában főleg arra kell figyelnie, hogy a konfliktusokat ne kendőzze el, mert a szőnyeg alá söpört problémák megfertőzhetik a kapcsolatot.

Skorpió: A szenvedélyes és határozott

A Skorpió nagyon nehezen viseli a korlátokat, nem bírja, ha uralkodni akarnak felette, mindig a saját útján jár. Érzelmi gazdagsága és szenvedélyessége lenyűgözi az embereket, de a másik pillanatban már hűvösen és távolságtartóan viselkedik, különösen, ha be akarnak lépni abba a szférába, amit csak saját magának tart fenn. Néha túl agresszíven reagál, ha ellenállásba ütközik, de élvezi a kihívásokat, az akadályokat. A megértő Halakkal, és a domináns Oroszlánnal is mély, bensőséges kapcsolatot tud kialakítani, de legfőképp a türelmes és érzéki Bika tudja hosszú távon fenntartani a szerelmüket. A letisztultságot kedvelő Bakkal, és a kritikus Szűzzel azonban számos konfliktusra számíthat, az Ikrek pedig nehezen viseli a Skorpió szigorúságát és határozottságát.

Nyilas: Nyitott és független

A Nyilas nő szellemes, fesztelen, nyitott, mégis mély érzésű. Könnyen lelkesedik mindenért, aztán ugyanolyan könnyen el is megy a kedve attól, amiért azelőtt meg ishalt volna, és gyorsan új ideákat keres magának. Minden lépését a függetlenség övezi, nem tűri, ha korlátok közé akarják szorítani, ezért a szigorú Skorpióval és az aprólékos Szűzzel nem találja meg a közös hangot. A függetlenséget leginkább a szintén függetlenségre törekvő Kos, Vízöntő és Ikrek adhatja meg neki, mindamellett, hogy fesztelen, közvetlen viselkedése gyakran felébreszti a féltékenységet párjában. Szereti a népszerűséget, az Oroszlán pedig ideális társa lehet, aki büszke párja társasági sikereire. A Bak jegyűek viszont feszélyezve érzik magukat a Nyilas társaságában túlzott könnyedsége miatt.

Bak: Hűséges és zárkózott

Egy párkapcsolatra komoly szerződésként tekint, így a nehezebb időszakokban is bármi áron kitart párja mellett, a kapcsolatban száz százalékig hűséges és türelmes típus. Érzéseit viszont nehezen mutatja ki, nem szívesen beszél róluk, így kívülről hűvösnek és távolságtartónak tűnhet, de a férfiakat pont az elérhetetlensége és megközelíthetetlensége vonzza. A fesztelen Nyilassal és az impulzív Oroszlánnal nehezen találja meg a közös hangot, a Szűz és a Bika gondolkodásmódját viszont szimpatikusnak találhatja, könnyen tud velük azonosulni. A párkapcsolatban legfőképp arra kell figyelnie, hogy háttérbe tudja szorítani pesszimizmusát, ami hosszú távon megfertőzheti a románcot.

Vízöntő: Öntörvényű és világmegváltó

Egy kapcsolatban gyakran kívülálló marad, hogy megőrizhesse a függetlenségét. Ez a különcsége az élet minden területén, főleg öltözködésében és viselkedésében figyelhető meg. Nem szereti a korlátokat és a formaságokat, a szellemi beszélgetéseket és vitákat viszont annál inkább. A Vízöntőhöz hasonlóan intellektuális Ikrekkel harmonikus kapcsolatban tud élni, de a megértő Nyilas is szívesen hallgatja világmegváltó, újító terveit. A stabilitásra, és érzelmi biztonságra vágyó Szűzzel és Rákkal viszont nehezen értik meg egymást.

Halak: Empatikus és érzelmes

Igazi művészlélek, a hangulatát leginkább a környezete befolyásolja, de alapvetően átlagon felüli empátiával rendelkezik. Élénk a fantáziája, és szeret álomvilágba merülni, ezért olyan társra van szüksége, aki visszarángatja a realitás talajára, amit a határozott Skorpió és a megbízható Bika biztosíthat számára. A Szűz jegyben a gyakorlatiasságot értékeli, a Bak pedig segít megóvnia attól, hogy túlzásba essen. A domináns Kos, az intellektuális Vízöntő és Ikrek mellett viszont folyamatosan mellőzöttséget érezhet, tőlük nem sok megértésre számíthat, sőt gyakran meg is bánthatják e jegyek szülöttei.

Oldalak