Lifestyle

5000 üveg bor és 10 kiló kaviár - A világ 5 legdrágább esküvője

Úgy tűnik nem mindenkinek elég a hagyományos szertartás, ezért inkább megspékelik némi extrával. Összegyűjtöttünk 5 olyan esküvőt, amitől biztos padlót fogott a násznép, és egy életre szóló élményben lehetett részük.

5. Wayne Rooney és Colleen McLoughlin

Wayne-ék egy viszonylag visszafogott szertartáson vettek részt, ezért nem is egyértelmű, hogy mi került nekik 8 millió dollárba. A Manchester United játékosa és újdonsült felessége egyértelműen nem szenvednek pénzhiányban, így egy nemes gesztust is megengedhettek maguknak: a násznépet megkérték arra, hogy a nászajándékokra szánt összegeket inkább jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel.

4. Kim és Kris

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Kim Kardashian és a híres kosárlabdázó, Kris Humphries abszolút rendhagyó esküvőt tartottak. A násznép öltözékében a fekete és fehér dominált, sőt, az volt a kötelező viselet. Furcsa, hiszen a menyasszonyok általában nem szeretik, ha az övével azonos színű ruhában jelennek meg a hölgyek. Ez az esküvő összesen 10 millió dollárjukba került.

3. Melnichenko - Nikolic

2005 egyik legnagyobb eseménye a Melnichenko – Nikolic 30 milliárdos esküvője volt. Gyakorlatilag olyan volt a lagzi, mint egy sztár felvonulás, ugyanis Christina Aguilera, Whitney Houston, sőt, még Enrique és Julio Iglesias is megjelentek az eseményen. Az orosz milliárdos és topmodell felessége a világ egyik legkiválóbb séfjét, Alain Ducasset választották a fogások elkészítésére.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.