5 otthoni étel, amit ne adj a cicádnak

A legtöbb cica gazdi elmondhatja, hogy kedvence olykor sokkal szívesebben falatozik az ő ebédjéből vagy vacsorájából, mint a sajátjából. Kifejezetten aranyos tud lenni, amikor a cicus éppen egy pipi bőrrel küzd és azt próbálja befalni. Kis mennyiségben, pár hetente ez nem is probléma, de ha sűrűn kerül a kedvenc szervezetébe nem tipikusan oda való étel, az problémákat is okozhat.

Mazsola

Amíg egy embernek finomság, addig egy cicának betegséget és rosszullétet is okozhat. Egy maréknyi mazsola, ami egy kedvencnek már nagy mennyiség, veseelégtelenséget eredményezhet. Próbáljuk tehát elkerülni, hogy négylábú kedvencünk mazsolához jusson. Amennyiben már megtörtént a baj, akkor figyeljük a mérgezés jeleit. Hasmenés, gyenge étvágy, fásultság, gyengeség, hasi fájdalmak és csökkent mennyiségű vizelet. A tünetek megléte esetén forduljunk állatorvoshoz!

Fotó: thejrexperiment.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...