Az 5 legtökéletesebb kuckózós könyv decemberre, amit imádni fogsz

Nincs jobb ajándék, mint a tartalmasan eltöltött idő - és mi más lenne az olvasás, ha nem a világ egyik legjobb elfoglaltsága?

Ezek lesznek a kedvenc könyveid decemberben

Íme néhány szívmelengető, vicces, vidám és kedves könyv, amelyekkel bekuckózhatsz a kanapéra egy meleg takaró alá, kezedben egy csésze forró kakaóval, hogy elrepülj New Yorkba, Athénba, Olaszországba, vagy kalandozz a világ egyik legszebb városában, Budapesten. Szemezgess a romantikus sztorikból, nevess vagy sírj együtt a főhősökkel. Ha pedig szeretnél valakit meglepni karácsonyra, akkor is van egy jó tippünk minden korosztály számára.

Kattints a galériára!

Egy kis nyár a télben: Fejős Éva - Athén, végállomás - Fejős Éva előző regénye, az Örökre Görögbe Athénban ér véget, és a történet tovább gördül, méghozzá olyan sebességgel, mint egy hurrikán. Egy szökésben lévő magyar férfi egy távoli szigetről érkezik Athénba a családjához – karibi barátnője társaságában. Ám hamarosan kiderül, hogy nemcsak a nyomozók keresik, hanem egy magányos alak is, aki túl sokat tud róla. Ladányi Niki bolondos, magánnyomozó nagyanyja szintén szimatol, még mindig a titokzatos főügyészhelyettes után, aki Santorinin, hiúságból és „viccből” elkövet egy óriási hibát, és Ilona természetesen megint jókor van jó helyen. Azonban Niki váratlanul rendőrségi fogdába kerül és ott is éjszakázik a barátnőjével, férje, András pedig azt szeretné mielőbb megtudni, hogy mit keres Niki és a főügyészhelyettes egy közös fotón. Görögország, nyár végi kánikula, humor és sok izgalom – illetve a legfontosabb kérdés: kiben bízol meg? És valóban megbízhatsz-e benne? Fejős Éva lebilincselő új regényében szinte senki sem az, akinek látszik, és az igazságnak ára van, amit valakinek meg kell fizetnie…
Kattints a további képekért!

Ha pirossal és zölddel dekorálunk, szinte elronthatatlan a karácsonyfánk, de érdemes kicsit kísérletezgetni más trendszínekkel is. Mutatjuk idén milyen díszek uralják majd az ünnepeket.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak