5 jele annak, hogy angyalok vigyáznak rád

Állítólag az angyalok születésünktől fogva velünk vannak, azért, hogy védelmezzenek minket és egyengessék az utunkat. Azok, akik hisznek a létezésükben, folyamatosan jeleket kapnak tőlük, hogy tudják, valóban van valaki, aki vigyáz rájuk. De milyen jeleket hagynak az angyalok? A cikkből kiderül!

1. Megmagyarázhatatlan, erős fények

Az angyalok tele vannak fénnyel, így ha gyakran látsz felvillanni egy erős fényt, akkor valószínűleg angyalok vesznek körül. Ők ugyanis legtöbbször fénygömbökkel, felülről érkező fénycsóvákkal jelzik jelenlétüket, és biztosíthatnak arról, hogy veled vannak, és védelmeznek téged. Akik már tapasztaltak ilyet, arról számoltak be, hogy főleg meditáció közben és álmukban látják az erős fényeket.

2. A béke és a szeretet rendkívül intenzív érzése

Több forrás szerint is hihetetlenül harmonikus érzés, ha angyalok védelmezik az embert. Történt már veled olyan, hogy borzasztóan feszengtél egy döntés meghozatala előtt, ám amikor végre határoztál, megmagyarázhatatlan békesség és nyugalom öntött el? Ha igen, akkor legyél nagyon boldog: angyalok vigyáznak rád, és így jelzik, hogy jó irányba indultál el.

3. Az egyetemes tudás birtoklása

Az angyalok isteni közvetítők, így a tudat, hogy vigyáznak rád, felruházhat az egyetemes tudás önkéntelen birtoklásával. Ilyen esetben az ember tisztába jön önmagával, a céljaival, azzal, hogy mi a szerepe az életben, sőt, az angyalok jelenlétét is sejti – bár utóbbiban egyáltalán nem biztos. Ismerős helyzet, igaz? Ilyenkor nem esik nehezedre egyetlen döntés meghozatala sem, mert a válságos pillanatban mindig segítséget kapsz fentről, amitől egyértelmű lesz minden.

Fotó: tree-health.com

Oldalak

  • 1
  • 2