Második virágzás - 5 nő, aki bebizonyította, hogy 40 felett is lehetünk káprázatosak

Manapság anti-aging helyett egyre többet beszélünk pro-aging-ről. A cél nem az öregedés megállítása, hanem annak megélése úgy, hogy közben igyekszünk a legtöbbet kihozni magunkból. Ezek a 40 feletti nők fantasztikusan cáfolják meg az úgynvezett "B-oldal" elméletet.

Második virágzás 40 felett

A szinte már unásig hallott anti-aging kifejezést egyre gyakrabban váltja fel az úgynevezett pro-aging. Utóbbi lényege - az öregedés megállítása, illetve visszaszorítása helyett - korunk megélése úgy, hogy közben igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. Sportolunk, odafigyelünk magunkra - külsőleg és belsőleg egyaránt, egyszóval nem dőlünk hátra egy bizonyos kor után.

Ezt a tendenciát a reklámpiac is elkezdte a saját malmára hajtani - felismerve, hogy a középkorú nő releváns célcsoport, egyre több az olyan cég, illetve termék, amely kifejezetten ennek a nőtípusnak szól.

Az öregedés, illetve annak megélése egyre gyakrabban téma - többek között a közösségi médiában is. Egyre többen cáfolnak rá arra, hogy 40 felett bizony jön az úgynevezett "B-oldal", ahonnan már csak lejjebb van - számos példát láthatunk arra, hogy közép-, illetve időskorban is lehetünk gyönyörűek, fittek, egészségesek és valóban élvezhetjük az életet.

Nem ritka, hogy nők 40 felett teljesednek ki igazán - karriert váltanak, megtalálják a - második - nagy szerelmet, esetleg kialakítják azt a külsőt, amellyel valóban jól érzik magukat a bőrükben.

Olyan inspiráló, 40 feletti nőket gyűjtöttünk össze, akik élő példái annak, hogy legfiatalab éveink elteltével is lehetünk gyönyörűek, szexisek, boldogok és sikeresek.

A leggyönyörűbb 40 feletti nőkért kattints galériánkra.

Ezt felsorolást nem is lehetne mással kezdeni, mint Iris Apfel-lel. Iris az egyik legmenőbb divatikon manapság, izgalmas, olykor meghökkentő összeállításainak csodájára jár a világ. 2005-ben a Metropolitan múzeumban kiállítást szerveztek Iris saját ruháiból és kiegészítőiből. Idén töltötte be 100. életévét.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: 123rf.com
Forrás: wikipedia

Oldalak