Lifestyle

3 összetevős keverék, ami visszahozza az életbe a haldokló növényeidet

Nem kell egyből lemondanod a kedvenc szobanövényedről, csak mert haldoklásnak indult. 3 otthon is könnyen fellelhető összetevőből új életet adó keveréket kreálhatsz. Mutatjuk, hogyan csináld.

Ne mondj le a zöld barátodról

Bárki, akinek vannak otthon szobanövényei, ismeri azt a depresszióhoz közeli érzést, amikor a szeretett és féltve őrzött zöld levelű barát egyszer csak haldoklásnak indul. Kimaradt egy öntözés? Esetleg túl sok vizet kapott vagy rossz helyre lett rakva a lakásban? Számos oka lehet annak, hogy egy növény megindul a fény felé - szó szerint - de attól még nem kell egyből lemondani róla. Otthon is könnyen fellelhető összetevőkből olyan mixet készíthetünk, ami seperc alatt visszahozza az életbe kedvenc növényeinket.

Kattints a galériára és mutatjuk az összetevőket!

Egy turmixgépbe tegyél 2 banán héjat.
Kattints a további képekért!

Hadilábon állsz a szobanövényekkel, pedig nagyon szeretnéd telerakni velük a lakásodat? Jó helyen jársz. Mutatunk 6 növényt, amit szinte lehetetlen tönkretenni.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.