Ez a 3 növény hatalmas balszerencsét hoz a Feng Shui szerint - az egyikből szinte biztos, hogy neked is van

A feng shui szerint a környezetünkben elhelyezett tárgyak és növények nagy hatással lehetnek életünk különböző aspektusaira, beleértve a szerencsét és a jólétet. Vannak azonban olyan növények, amelyek a hit szerint balszerencsét hozhatnak. Íme három ilyen növény.

Ősi kínai térrendezési művészet

A feng shui elvei szerint fontos, hogy a környezetünkben olyan növényeket helyezzünk el, amelyek pozitív energiát és jó szerencsét hoznak. Erről általában sok szó esik, viszont sokkal kevesebb azokról a fajtákról, amik pont az ellenkezőjét érik el és negatív energiákat hozhatnak ránk. Érdemes ezektől megválni, hogy elkerüljük a negatív hatásokat és megteremtsük a harmóniát és jólétet az életünkben. A megfelelő növények kiválasztásával és elhelyezésével javíthatjuk a mindennapi életminőségünket és pozitív változásokat hozhatunk létre. A galériára kattintva mutatjuk, melyik ez a három növény.

Kaktuszok: A kaktuszok szúrós tüskéi a feng shui szerint negatív energiákat vonzanak és terjesztenek a környezetükben. Ezek a tüskék szimbolizálhatják az akadályokat, konfliktusokat és feszültséget, amelyeket az ember életében okozhatnak. Különösen kerülendők a hálószobában és az irodában, mivel ezek a helyek a nyugalom és a produktivitás színterei, amelyeket a kaktuszok negatív hatása zavarhat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...