Lifestyle

Ezzel a 3 csillagjeggyel csúnyán elbánik az élet januárban: rájuk jár majd a rúd 2024 elején, nehezen indul számukra az év

Egy biztos: ennek a három csillagjegynek a szülöttjei az új év első hónapja után igencsak elszomorodnak majd, és nem gondolják, hogy 2024 túl sok örömet tartogat számukra, pedig csak a kezdet lesz nehéz.

Minden kezdet nehéz, na de a folytatás a lényeg

A legtöbb ember már nagyon várja az új évet, hiszen mindenki abban reménykedik, hogy a 2024-es esztendő hatalmas változásokat és nagy örömöket hoz majd a számukra, és teljesül minden olyan vágyuk, ami idén nem. Igen ám, de mint azt jól tudjuk, minden kezdet nehéz: az előrejelzések szerint ugyanis lesznek olyan csillagjegyek, akiknek épp az év eleje, a január indul majd nehezebben, de aztán ahogy telnek, múlnak a hetek, Fortuna egyre jobban a kegyei közé fogadja őket is, így a viszontagságok után bőven lesz részük nevetésben, vidámságban, szerelemben, még akár új munkahelyben is. Galériánkból megtudhatod, melyik az a három csillagjegy, aki jobb ha felköti a gatyáját januárra, és már most vesz egy mély levegőt, tudván az élet kissé elbánik majd velük az új esztendő első havában!

Bika Az Bika sajnos olyan helyzetbe keveredik, hogy a társa szó szerint ellene fordul. Az, aki még tegnap ölelte és szerette, ma már egy szempillantás alatt az ellenségévé válhat. A jegy szülötte ezt borzalmasan viseli, pláne, hogy nem tudja, mi ennek az oka. Sajnos új életet kell kezdenie, hiszen már nincs visszaút, nem hagyhatja, hogy szórakozzanak az érzéseivel, hiszen ez keményen megbetegítheti. Ezt az időszakot inkább szánja magára, a fejlődésére, a családjára és a barátaira, de ne a sírásra és az önsajnálatra.
Kattints a további képekért!

Hogyan tartsuk meg hosszú távon a boldogságot egyetlen partnerrel? Egyszerűbb, mint gondolnánk. Egy kutatás adott választ a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.