Lifestyle

A Mátrix 4-től az új James Bond-kalandig: ezeket a filmeket várjuk 2021-ben

Az elvetemült mozirajongók már tűkön ülnek, és van is rá okuk: 2021-ben sikervárományos filmek egész serege gondoskodik majd arról, hogy magunkra borítsuk a popcornt!

Nehéz éven vannak túl a mozik

Nemrégiben ünnepeltük a mozi 125. születésnapját, ennek ellenére az elmúlt egy esztendő nem éppen a filmszínházak diadalát hozta. A koronavírus-járvány miatt sajnos bezártak a mozik, a nagyvászon látványosságait hajszoló közönségnek pedig mostanság be kell érnie az otthonról hozzáférhető streaming-premierekkel, melyek - lássuk be - csak ideig-óráig jelentenek gyógyírt a fájdalmunkra. Az ezüstvásznat kémlelni ugyanis egészen egyedülálló, semmi máshoz nem fogható élmény, mely már nagyon hiányzik nekünk. 2021-ben biztosan lesz benne részünk, de amíg várakozunk, addig is tekintsük át röviden az év legizgalmasabb filmjeit! Lesz mire jegyet váltanunk, nem vitás!

Fotó: 123rf

Lesz miért izgulnunk

Áprilisban érkezhet a soron következő, immáron 25. James Bond-film, melyben Daniel Craig utoljára tér vissza a 007-es ügynök szerepében. Ellenfelét ezúttal a Bohém rapszódiából ismerős Raimi Malek alakítja majd, de az illusztris szereplőgárdában találjuk Ralph Fiennes-t és Christoph Waltzot is. A sztori szerint Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.
Kattints a további képekért!

A nyolcvanas-kilencvenes évek legendás nevettetője ma is szakasztott úgy néz ki, mint a kultikus első rész idején.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.
Sztárok
Clementine egyre jobban hasonlít az édesanyjára és külsőleg minden adottsága megvan ahhoz, hogy hamarosan a nyomdokaiba lépjen.
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.