Lifestyle

2018 a Vénusz éve lesz – El se hinnéd, mi minden fog megváltozni!

A 2017-es év uralkodó bolygója a Nap volt, 2018-é pedig a Vénusz lesz, ami már önmagában is gyökeres változásokat ígér, hiszen a maszkulin energiákat felváltják a feminimek, így egész biztosan óriási változások várhatóak a kapcsolatainkban, a karrierünkben, de még önmagunkkal kapcsolatban is. A Vénusz megtanít minket arra, hogyan viszonyuljunk helyesen önmagunkhoz és másokhoz, illetve, hogy nem csak erővel és küzdelemmel lehet elérni a céljainkat! Ha rendbe teszed a lelkedet, kétségkívül el fog árasztani áldásaival!

Vénusz az asztrológiában

A Vénuszt gyakran Esthajnalcsillagként emlegetik, mivel csak hajnalban vagy este látható. Az azonos nevű római istennő bolygója, aki a szerelemért, szépségért, szeretetért felelős, így ezekkel a tulajdonságokkal bír maga a bolygó is, amit úgy is neveznek, mint az érzelmek égiteste. Minden, ami nőies, az a Vénusz uralma alá tartozik. A bolygó különösen befolyásolja a kapcsolatainkat - főleg az érzelmi jellegűeket -, legyen az szerelmi, baráti vagy rokoni. Rámutat arra, hogyan teremtünk kapcsolatokat, kikkel vesszük körbe magunkat, mit gondolunk fontosnak, mit látunk szépnek, mi okoz örömet nekünk. Emellett segít a felszínre hozni a nőiességünket, a belső szépségünket, a szexualitásunkat, a művész hajlamainkat, a kreativitásunkat, az empatikus képességeinket és meglelni örömöt a bensőnkben, ahogy a külvilágban is. A két hozzárendelt jegy a Bika és a Mérleg. A fizikai test szintjén a vesékre, a mirigyekre, a női nemi szervre és az emlőkre van hatással.

2017 a férfias Nap éve volt, a hatalom, az életerő, az energia bolygója. A Nap a személyes célokat, az egót és az önérdeket képviselte, és sokan egészségtelen mértékben aknázták ki a bolygó pozitív tulajdonságait, hiszen számos negatív esemény történt az idén, ahol az öncélok, az agresszió és az akaratosság dominált. Ugyanakkor rengetegen a Nap bátorító hatására ébredtek öntudatra, és tömegek indultak meg a szebb élet reményében más országokba, illetve vált ki egy ország, hogy visszatérjen gyökereihez. Viszont ezzel együtt országok indultak fejlődésnek, és egy általános pozitív időszak vette kezdetét a növekedés, a megújulás és a megerősödés jegyében. Mindezzel ellentétben jövőre a nőies Vénusz kerül uralomra, így jó esély van arra, hogy a világvezetők és az emberek sokkal együttérzőbbek legyenek, és konfliktus esetén a békés megoldásokra törekedjenek. A Vénusz azt hirdeti, hogy legyünk nyitottabbak, elfogadóbbak és türelmesek egymással és ha ezt mindenki megfogadná egy sokkal szebb jövő elé nézhetnénk!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.