Lifestyle

2017 legjobb iPhone-nal készült fotói, eldobod az agyadat tőlük

Nem csak milliós géppel lehet jó fényképeket csinálni.

2017 legjobb iPhone-os fotói

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik azt hiszik, hogy csak egy milliós fényképezőgéppel lehet jó fotókat lőni, akkor sürgősen változtasd meg a véleményed. Tény, hogy egy drága eszköz nagy előnyt jelent a birtoklójának, de ha nincs tehetség, kreativitás, a legbeszédesebb pillanatokat elkapó szem, akkor Helmut Newton fényképezőgépe sem ment meg a középszerűségtől.

Cikkünkben 2017 legjobb iPhone-os fotóiból mutatunk be nektek egy válogatást, és nemcsak azért, mert valóban lenyűgöző felvételek, hanem azért is, hogy lássátok: a világot, és benne az embereket egy telefonnal is le lehet úgy kapni, hogy eldobjuk az agyunkat tőle. A versenyre egyébként több mint 140 országból érkeztek képek, amelyeket végül különböző kategóriákban díjaztak.

Emberek kategória, Első helyezett

Az Év Fotósa, Nagydíj nyertes

Az Év Fotósa, Első helyezett

Tájkép, Második helyezett

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Udvaros Dorottya modellként tűnt fel a 2024-es párizsi olimpia formaruha bemutatóján. A Femcafe interjút is csinált vele, ahol természetesen megkérdeztük, milyen hatással van rá az, hogy távoznia...
Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.
Lifestyle
A Gólkirályság 2023-ban indult magyar vígjátéksorozat, amit Kapitány Iván álmodott meg. A női edző azonban már a valóságban sem elképzelhetetlen egy férfiakból álló csapatnál.