Top 4 újhullámos hely, ahol beszerezheted a legszebb virágokat

Ha valami igazán különlegesre vágysz, ezeket nem érdemes kihagynod.

Lássunk virágot!

A nyár számos jeles alkalmat tartogathat számunkra, legyen az egy általános iskolai ballagás, esküvő vagy például egy különleges születésnap, az ilyen események pedig megkívánják az egyedi ajándékot. Ha szeretnél valami igazán látványos virágcsokorral készülni, ami eltér a hagyományostól, akkor a következőkben megmutatjuk kedvenc újhullámos budapesti üzleteinket, ahol egyedülálló alkotások közül válogathatsz.

Mini Flower Shop

2016 őszén nyílt Budapest belvárosában a Mini Flower Shop. Pici, de annál barátságosabb környezetben, minőségi választékkal és konszolidált árakkal várják a vendégeket. Lakások, irodák, éttermek, kávézók és különböző rendezvényhelyszínek állandó és alkalmi felvirágoztatását vállalják dísznövényekkel, valamint azok későbbi gondozását is.

Cím: 1052 Budapest, Bárczy István utca 10.

Endorphine Flowers

Ami garantált, hogy az Endorphine Flowers egyedülálló életérzést nyújt, ha betérünk hozzájuk. Ügyelnek rá, hogy kreatív alkotásaik mellett magas színvonalú szolgáltatást biztosítsanak. Jól ismerik vevőiket, a gyerekekkel érkező vásárlóknak árkedvezményt adnak, ezzel segítve őket, hogy már egészen kis korban megismerhessék a különféle virágokat. Erősségük, hogy mindig nagy készlettel rendelkeznek, így egy kisebb esküvőt/rendezvényt, valamint azonnali kéréseket is bármikor vállalnak. Mindemellett virágküldést is intéznek, értékhatár nélkül, így akár egy szál vörös rózsát is küldhetünk a választottnak.

Cím: 1054 Budapest, Arany János utca 12.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Facebook/miniviragshop/endorphineflowers

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!